Това са 4-те вълшебни неща, които спират болестта рак

Днес ще ви представим 4-те вълшебни неща, които спират болестта рак

Оказва се, че при болестта рак е много важна диетата  – предимно цветни зеленчуци и бобови растения, както и ненаситени мазнини (зехтин, рапично, ленено семе или масла), чесън, билки и подправки трябва да съдържа. Месото и яйцата не са задължителни. След задълбочени изследвания, е доказано, че тези  4 вълшебни неща спират болестта рак.

това са четирите неща, които помагат при болестта рак.

ЗЕЛЕН ЧАЙ
Зеленият чай е богат на съединения, наречени полифеноли, включително катехини (EGCG). Те намаляват растежа на нови кръвоносни съдове, които се захранват туморите. Той също е мощен антиоксидант и детоксикатор (активира ензими в черния дроб, които елиминират токсините от тялото) и убива раковите клетки.

Японски зелен чай  съдържа повече катехини, което го прави най-мощният източник от всички видове чай.

Как да го ползваме: Пийте по 2-3 чаши на ден. Зеленият чай трябва да бъде запарен за 5 до 8 минути, за да освободи своите катехини, но  губи своите полезни полифеноли след един час.

СОК ОТ НАР

Този сок, който има божествен вкус,  е бил използван в персийския медицина в продължение на хиляди години. Неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства са добре потвърдени; проучвания показват, че може значително да намали развитието на дори най-агресивни рак на простатата.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

ДЖИНДЖИФИЛ

Пресен джинджифил или корен от джинджифил, е мощно противовъзпалително средство, което бори раковите клетки. Чаят от джинджифил може да облекчи гадене при химиотерапия или лъчетерапия.

КУРКУМА

Тази подправка е най-мощният естествен противовъзпалителен агент срещу рак. Тя блокира развитието на  раковите клетки, инхибира растежа на тумора и дори повишава ефективността на химиотерапия. Някои изследвания показват, че куркума е най-ефективна, когато е смесена с черен пипер и се разтваря в масло (зехтин или рапично, за предпочитане). Смесете една чаена лъжичка куркума на прах с една чаена лъжичка зехтин и голяма щипка смлян черен пипер. Тази смес се добавя към зеленчуци, супи и сосове за салати. Използвайте по една супена лъжица, ако вече имате рак.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *