Разтворът, който пребори рак на кръвта за 7 месеца!

Невероятен разтвор на Саркис Инджиян успя да се справи с една от най-тежките болести – рак на кръвта!

Чудото понякога е възможно. Повечето хора без финансови възможности са обречени при тежка диагноза като рак на кръвта, но не така се получава с Елена от Орландовци. Тя се излекува от левкемия благодарение на един чудотворен разтвор, изготвен от хомеопата Саркис Инджиян от София. Всичко се случва само за 7 месеца, което звучи като фантастика, но днес Ели още е жива, а са изминали цели 7 години.

Става въпрос за колоиден разтвор, който се състои от микрочастици злато и сребро в деминерализирана вода. Започва се с пиене 25 поредни дни – по 100 гр. на гладно по 3 пъти дневно. Следват още няколко фази от по 25 дни, докато Сакис прецени, че е необходимо. Лечителят е изработил специален йонизатор. Сложен във вода, той извлича и пречиства микрочастиците злато и сребро.

Саркис Инджиян излекува пациент от рак на кръвта само за 7 месеца

Саркис Инджиян излекува пациент от рак на кръвта само за 7 месеца

Среброто е с важно значение при лечение на рак на кръвта, защото действа срещу бактерии и възпаления. Колоидното злато пък е срещу хронични възпаления, депресия, алкохолизъм, изгаряния, наркомания. Когато златото и среброто се пият, те достигат до всички органи и влизат в атипичните клетки. Нормалната клетка е отпусната. Частицата злато или сребро влиза в нея и излиза. А раковата клетка е стегната и наночастицата влиза в нея, но не може да излезе и я унищожава. Среброто и златото обаче не позволяват точно това. Те са дезинфектант и увредените клетки се изхвърлят с фекалиите.

Демир бозан билки за бъбреци

След като през 2007 година Елена разбира, че е болна от злощастния рак на кръвта, първоначално се шокира, но след това започва да пие разтвора на Саркис Инджиян и само след 7 месеца се случва чудо. Хемоглобинът й става 113, след като е бил 30-40, а тромбоцитите от 9-12 стават 90. И днес Ели все още е жива, а Саркис за нея е истински идол.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Разтворът, който пребори рак на кръвта за 7 месеца!

  1. Viarvam ,,Bravo na pobedata i za lekuvanit i za lechieliat;;iteresno mi e da razbera,,,kak moja da pomogna na edin moipazient ,,,s tazi lekovita voda ,kak da si q nabavia,,,Grazie

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *