Уникален по рода си витамин в млякото топи килограми за дни

Изумително, знаете ли, че витамин в млякото води до слабеене

Е, някой ще каже – „Този път прекалихте!“ – що за чудо е това – витамин в млякото. Нали малките деца хапват мляко и са здрави и наддават на килограми?

Що за чудо е това – витамин в млякото води до отслабване…

Да, но швейцарските учени шокираха света като откриха малко известен витамин – той е роднина на витамин В 3 и с него може да стопите мазнинките и да станете стройни и слаби.

Той се нарича никотинамид рибосид, близък до ниацин.

Швейцарските учени са направили опити с мишоци, на които са давали мазна храна. Високите дози от този ценен витамин е довел до отслабването на мишките, подобряването на мускулите им, те са станали по-подвижни и енергични.

За момента опитът е направен само с мишки, но разбирате ли какво означава това – тотална революция в отслабването. Без диети и без тренировки всеки може да е слаб.

Някои учени го нарекоха „скрития витамин“, защото до момента почти бе неизвестен. Оказва се, че той има и роля за лечението на диабет, което го прави още по-ценен за човека.

Докато се разработи като препарат за отслабване, трябва да наблегнем на млякото.Но ако имате алергия към млякото- забравете, това не е вашият продукт за отслабване.

В крайна сметка, предстоят още изследвания и ние ще ви информираме за новостите на скрития витамин.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *