Откриха витамина, който убива рак на яйчниците

Рак на яйчниците може да бъде преборен бързо с помощта на витамин!

Голяма доза витамин C унищожава ракови клетки, без да засяга здравите, пише сп. Сайънс транслейшънъл медисин“. Уените установили този ефект при тестове с мишки, а после били тествани 22 жени с рак на яйчниците.

„Но витамин C не може да бъде патентован, така че развитието му като лекарство не се подкрепя от фармацевтичния бранш.“ – казва доктор Цичън, който е един от авторите на изследването.

Рак на яйчниците може да бъде победен по венозен път чрез витамин С

Рак на яйчниците може да бъде победен по венозен път чрез витамин C

Досега се знаеше, че приеман през устатата, витамин C има антиоксидантен ефект. Но венозно може да предизвика формирането на водороден пероксид, а раковите клетки са чувствителни към съдържащи кислород съединения.

Витамин C венозно убива рак на яйчниците много бързо и ефективно. Може да се пребори и с други видове рак като на простатата или на щитовидната жлеза, но засега най-голям ефект е установен при жените с рак на яйчниците. За жалост още не е патентован, но се работи и в тази насока, научи Doctorbg.net.

Както е известно, рак на яйчниците е сред най-често срещания рак при жените между 20 и 40 години. Основният му симптом е силна болка в стомаха. Очаква се с витамин С венозно да бъдат спасени милиони жени по света.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *