Зашеметяваща маска за коса контрира проблемите след почивка

Да, време е за почивка и изобщо не ви е до маска за коса.

Но запомнете лятото слънцето е агресивно, морската и хлорирана вода също и трябва да имате едно наум за тази зашеметяваща маска за коса.

Зашеметяваща рецепта за маска за коса.

Косата иска много грижи, но се сещаме за нея, когато има проблем – пада, изтънява, косъмът се къса…И буквално не знаем какво да правим.

Но ето една наистина зашеметяваща маска за коса, която контрира проблемите след почивка!

Ето как става – разбийте 1 яйце с миксера и добавете една супена лъжица коняк. После сложете и същото количество течен мед. Ако проблемът е по-голям, вземете едно по-меко авокадо и го пасирайте. Смесете всичко и капнете 3-4 капки пресен лимонов сок.

Така направената маска се втрива добре в скалпа и се масажира, а каквото остане се разнася по косата. Ако имате дълга и обемна коса, за да направите качествено маската, удвоете компонентите в нея.

Така престоява на косат за 30 минути. При измиване ползвайте я измийте с яйчен шампоан. Не ползвайте сешоар и не трийте силно косата си с хавлиена кърпа. Така механично увреждате косъма и от маската няма да има ефект.Маската се прави само 1 път седмично, но само в рамките на 1 месец, ако я правите, ще забележите удивителна промяна с косата си.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *