Без пигментни петна по лицето

Без пигментни петна по лицето може да бъдете, ако се запознаете с тези невероятни начини

Справянето с пигментни петна става лесно, но се изисква постоянство.

Алоезин е съединение, което присъства в Алое Вера. То може да инхибира тирозин за регулирането на производството на меланин в кожата. Тъй като Алое Вера има много допълнителни ползи с антиоксидантните си свойства, растението наистина прави кожата по-мека и гладка.
Как да използвате Алое Вера за махане на пигментни петна?

Справянето с пигментни петна става лесно

Трябва да имате домашно алое и да откъснете дебело листо и да махнете ципата с бодличките. Вземете от месестата част и четири пъти на ден мажете петната. Това се прави в продължение на около 15 дни.
След 15 дена, може да се намали честотата, като се мажете два пъти на ден, 3-4 пъти седмично.

Бадемовото масло съдържа различни компоненти, които подобряват състоянието на кожата. Те включват ненаситени мастни киселини, минерални и растителни стероли, витамини Е, В2, В6, РР.

Ниацинамидът, биологично активната форма на ниацин, в бадемовото масло, изсветлява пигментацията по кожата. Така бадемовото масло помага за изглаждане и премахва пигментни петна. Също предпазва от бръчки и дава на цялата кожа блясък.

Вземете малко бадемово масло и го затоплете на водна баня. Масажирайте лицето – зоните с петната. Правете това в продължение на 10-15 минути.
След това внимателно попийте остатъка с памук. Правете това всяка вечер преди лягане – 15 дни!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *