Ефективно махане на белези от акне

Ефективно махане на белези от акне
5 (100%) 5 votes

Да се отървеш от белези от акне не е лесно!

Остатъците от акне или така наречените белези от акне естествено могат да са лекувани с много съставки с антивъзпалителни и антибактериални свойства, които са в изобилие в природата.
Въпреки това,белезите са малко упорити, но ако сте постоянни, ще има скоро резултат.Най-често белези от акне са резултат от стискане на пъпките.

Да, дръжте си ръцете далече от пъпките при акне!

Лесно махане на белези от акне.

Защото се получава силно възпаление на кожата на лицето, следователно има и загуба на колаген. Колагенът придава на кожата нейната еластичност. Когато стискате пъпките, това води до по-нататъшно възпаление и увреждане на кожата.
Има различни природни съставки, които може да ползвате за отстраняване на белези от акне по лицето си.

Но ние ви препоръчваме лимонов сок.
Лимонът съдържа витамин C и има избелващ ефект.Само с прясно изцеден лимон, ако мажете всеки ден белезите от акне, може да изчезнат. Може да го смесвате и с натурална розова вода, за да има още по-добър ефект. Ако добавите и 1 чаена лъжичка витамин Е, ще подобрите текстурата на кожата.

За да има ефект, лимонът трябва да е пресен и сокът да се цеди в момента. Когато ползвате лимонов сок на кожата си, не трябва да излизате веднага на слънце.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ефективно махане на белези от акне

  1. Маслото от чаено дърво ме излекува от досадните пъпки. Бях станала на решето… Препоръчвам на тези, които имат проблеми

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *