Диетата, която избави Стоянка Мутафова от камъни в жлъчката за 15 дни!

Мъките при камъни в жлъчката могат да бъдат спрени бързо и сравнително лесно, Стоянка Мутафова го доказа!

Когато й откриват камъни в жлъчката, Стоянка Мутафова се притеснява много, тъй като лекарите препоръчват операция, а тя винаги се е страхувала от хирургическите интервенции. Известната актриса твърдо отказва да легне на операционната маса и тогава се натъква на един диетолог, който я избавя от мъките й само за 15 дни.

Стоянка Мутафова се спаси от камъни в жлъчката само за 15 дни

Стоянка Мутафова се спаси от камъни в жлъчката само за 15 дни

Диетата, която той й предписва, е лесна. Състои се само от минерална вода и нищо друго. В продължение на 2 седмици Стоянка Мутафова е трябвало да не слага абсолютно никаква храна в устата си и единствено да пие вода.

„15 дни не се хранех изобщо. Пиех само от софийската минерална вода. Първите 3 дни ми беше изключително трудно, едва ги издържах, но после стомахът ми привикна към този режим и нямах проблеми.“ – споделя Стоянка Мутафова.

Камъни в жлъчката на тази възраст, в която е звездата от „Столичани в повече“, може да причини много проблеми на организма. Актрисата обаче успява да победи тази неприятна диагноза с помощта на невероятна диета. Препоръчва се минералната вода, която се изпива на ден, да бъде минимум 4.5 литра. Всяко хранене се замества от 1.5 л. минерална вода.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Диетата, която избави Стоянка Мутафова от камъни в жлъчката за 15 дни!

  1. За 15 дена нямам представа. Но съм практикувала пиенето на минерална вода в рамките на 1-2 до масим. 3 дена. Не знам за камъни в жлъчката, но като цяло усещането е невероятно. Чувстваш се по-слаб, по-спокоен и някак…пречистен и пълен с енергия. Горещо го препоръчвам на всички, които усещат тялото си "запълнено" с негативизъм. Лично на мен, вододиетата се отрази изключително добре на болките в стави и колене.

  2. минерална вода не е ли малко общо казано.може би е важно каква са е водага

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *