Сензационно откритие: Ето как се бяга от жестоката болест рак завинаги

Стана ясно как можем да избегнем злощастната болест рак!

Смъртността в България ще спадне с поне 600 души годишно, ако хората започнат да пият всеки ден по един аспирин. Ново изследване в Англия показа, че по този начин съществено се намалява рискът човек да бъде споходен от най-коварната болест рак.

Медиците от университета „Куийн Мери“ заключват, че периодът, който е необходим за предпазване от рак чрез аспирин всеки ден, е минимум 10 години. Това е времето, в което трябва да се пие един аспирин дневно, за да може човек никога да не бъде сполетян от смъртоносната болест рак.

Злощастната болест рак може да не ни споходини никога, ако пием аспирин всеки ден

Злощастната болест рак може да не ни споходини никога, ако пием аспирин всеки ден

Изследванията показват, че аспиринът е отличен лек и срещу инфаркт. Все пак обаче неговите ползи са свързани предимно с хранителния режим. Ето защо помощта му е най-вече насочена срещу три вида рак – на хранопровода, стомаха и червата. Важно е да се уточни, че аспиринът действа профилактично, т.е. предпазва от появата на жестоката болест рак, но само той няма как да спаси вече болен човек.

При 10-годишна всекидневна употреба на аспирин човек може да забрави за рака. Малцина обаче са онези, които се опитват да се предпазят от болестите. Най-често човек мисли за това чак след появата на диагнозата.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Сензационно откритие: Ето как се бяга от жестоката болест рак завинаги

  1. Не го вярвам. Майка ми пие аспирин от 100 години и я оперираха от злокачествен рак на дебелото черво, вследствие на постоянното му вземане заради сърдечни заболявания. Сигурност няма в нищо.

  2. Да живее фармацевтичната индустрия!!!С колко ли сега ще се увеличи продажбата на аспирин.Поредната заблуда за една част от народа.А последствията след продължителната употреба защо не се споменава.Кървящи язви ,гастрити и прочие.

  3. Нова реклама за да си продават асперина. Моята майка също пиеше аспирин но си отиде от този свят .Не вярвай те на всичко написано .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *