Двете големи тайни на плоския корем в Холивуд

Когато виждате снимки на слабия силует на Камерън Диас или плоския корем след бременност на Джесика Алба, вероятно се чудите как холивудските звезди влизат обратно във форма толкова бързо.

Истината е, че плоския корем идва с правилното хранене и физически упражнения. Не се заблуждавайте – нищо не идва наготово. Трябва и мотивация за плоския корем.

Тайната на плоския корем!

Някои диетолози съветват да се ядат воднисти зеленчуци, като целина за плосък корем.

Но истината е и тази – холивудските знаменитости имат закуска. Известният треньор Гунар Петерсон препоръчва да се сложи нещо в устата в рамките на 30 минути след събуждането.

„Вие искате да изпратите на вашето тяло знак, че не сте умрели от глад, така че да започне изгаряне на мазнини“, казва Питърсън.

Неговото предложение за това е: чаша овесени ядки с малко нарязани плодове и няколко бъркани белтъка. Овесената каша и плодовете дават фибри, а белтъците са богати на протеин, който засища глада.

Изследванията показват, че хората, които закусват, по-лесно губят тегло в дългосрочен план, отколкото тези, които сутрин не ядат храна.

И още една тайна за плоския корем на холивудските знаменитости. Супермоделът треньор Дейвид Кирш помага Ан Хатауей и Лив Тайлър да са в страхотна форма, като ги кара да слагат лют червен пипер към храната си. „Това прави храната вкусна и намалява глада, така че яде по-малко,“ казва той.

Едно проучване от Университета Лавал в Квебек установява, че хората, които консумират лют червен пипер са яли по-малко храна и изгарят повече калории (вероятно защото пиперът увеличава техния метаболизъм), отколкото тези, които не не консумират такъв.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *