Природно чудо: Двойно по-слаби с тези билки и режим на Петър Димков!

Съветите на големия Петър Димков са се превърнали в истинско чудо за много хора!

Великият Петър Димков е успял да изцери хиляди хора, благодарение на чудодейните си и наистина ефективни и натурални рецепти. Признатият лечител ни е дал всичко на готово, а това, което ни остава, е само да го следваме.

Освен за различни болести и физически проблеми, Петър Димков отдавна е открил начин за здравословно сваляне на килограми, което при точно изпълнение може да ни направи двойно по-слаби. Ако не страдате от някакво специфично заболяване, бъдете сигурни, че с тези билки и режим на Петър Димков отслабването не само е гарантирано, но и полезно.

Петър Димков

Съветите на Петър Димков остават едно от най-ценните ни наследства

Първото важно указание от лечението на затлъстяване на Петър Димков е да се приемат 20 минути преди хранене – три пъти дневно, от тези две вълшебни смеси. Първата се прави от сока на 5 лимона с добавени към тях 100 гр. от винения коняк „Плиска“, 20 гр. английска сол и 50 гр. газирана вода. От вълшебната смес се приема по 1 голяма лъжица 3 пъти всеки ден, преди всяко хранене.

“Демир

Другата смес се приготвя от черен бъз или свирчовина, както му казват още хората. Един стъклен съд се пълни с наредени едно върху друго листа от черен бъз, докато не се запълнят две трети от съда. После върху тях сипваме зехтин така, че да се напълни целия съд. Поставяме на водна баня и така на тих огън сместта ври цял час. След едно денонощие се прецежда и отделяме листата от бъз от отварата. Отново приемаме по 1 голяма лъжица 3 пъти на ден, двадесетина минути преди всяко ядене.

Тези смеси обаче не са достатъчни, а трябва да се съчетаят и с хранителния режим на Петър Димков, който има следните правила.

Първите 3 дни консумираме три пъти на ден настъргани пресни моркови, овкусени с мед и лимонов сок. Те се хапват сутринта, на обед и вечерта като заедно с тях, разбира се, може да ядем сезонните плодове и зеленчуци.

Печени картофи, 2 филийки пълнозърнест хляб и ябълки включваме в менюто си на четвъртия ден, като морковите, плодовете и зеленчуците също остават на трапезата ни.

На петия ден може да се върнете към обичайното си хранене, но за да се запазят резултатите от отслабването – до 3 килограма, трябва да ограничите значително употребата на въглехидрати и мазни храни.

Режимът на Петър Димков може да се повтори отново идния месец и да го правите всеки месец последователно. Така в течение на времето си гарантираме двойно намаляване на теглото. Но и не само с идеята за отслабване, но и пречистване на организма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Природно чудо: Двойно по-слаби с тези билки и режим на Петър Димков!

  1. Доста сложноо ми се вижда. Трябва човек да е свободен и да има време да следва стриктно тези предписания.
    В днешния забързан ден има по-лесен начин – 10 таблетки спирулина след хранене и за няколко месеца може да свалите излишните килограми. Спирулината е богата на много минерали, витамини , протеини и аминокиселини и тялото Ви няма да остане гладно. Това е гаранция за това, че няма да се получи йо-йо ефект след това. http://kafeganoderma.wordpress.com/spirulina/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *