Уникална рецепта спасява от грип до живот!

Лена Мирчева никога не е била поразявана от грип, което се счита за истинско чудо!

Възможно е дори в наши дни да се живее напълно пълноценно. Начина да избегнеш грип разкрива 70-годишната Лена Мирчева, която през живота си не е изпитвала такова нещо върху себе си. Тайната на възрастната жена се състои в чудотворно домашно лекарство, което тя сама си приготва у дома.

Рецепта против грип: Загрява се на тих огън около половин литър червено вино, към което се прибавят 50 гр. листа от живовляк. Препоръчва се виното да бъде домашно. След като то заври, съдът, който през цялото време е със сложен капак, се сваля от огъня и за още половин час се поставя във водна баня. След това вече сместа е готова за прием. Той обаче трябва да става само при горещо състояние на сместа, затова се загрява предварително на котлона. Пиенето става по половин винена чаша на всеки 2 часа четири пъти дневно.

Червено вино и живовляк пазят от грип

Червено вино и живовляк пазят от грип

„До ден днешен, вече 70 години, не знам какво е това грип. С тази рецепта предпазих две дъщери и трима внуци от грип. Знам я от майка ми. Надявам се, че ще ги пази от болести до живот, както засега пази мен.“ – споделя за в. „Живот без рак“ Лена Мирчева.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Уникална рецепта спасява от грип до живот!

  1. Не ми е ясно кога трябва въобще да се пие -когато си болен вече,през лятото ли като ваксина и колко дни и колко пъти се прави, само тези 500г ли да се пие и край.

  2. Ако името на сайта е подобно на думите лечение , доктор или живот , означава ли че се списва от медици или билкари ? НЕ ! Чудя се докога ще има хора , които ги четат и после напористо твърдят кое как се лекува и колко са вредни глутена , лактозата или маята за хляб !

  3. Ама хора през два часа по половин винена чаша до вечерта няма да мога да се държа на краката си ,не от грипа , а от алкохола.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *