Без корем доживот?! Да, възможно е по този начин!

Без корем доживот?! Да, възможно е по този начин!
4.7 (93.33%) 6 votes

Мазнините по корема са не само грозна гледка, но и вредят на здравето ни!

Мазнините по корема мъчат страшно много мъже и жени, и то още в ранна младежка възраст. Отслабването в тази част на тялото е едно от най-трудните неща, като освен грозна гледка, мазнините по корема вредят страшно много на здравето ни.

Добрата новина в случая е, че положението не е непоправимо и че има наистина доказан и ефективен начин да се простим с тях за цял живот. Разковничето не е в диетата, а в този наистина уникален хранителен режим, който може да преобърне целия ни живот – към добро.

мазнини по корема

Без мазнини по корема – да, напълно постижимо е!

Важно е да пренастроим мисленето си в посоката на спазване на няколко основни правила. Не е трудно, но трябва постоянство и упоритост.

Първото от тях е да забравим изцяло за рафинираната захар. Трябва да изключим от менюто си всички бисквити, торти, сладкиши или кафето с 3 лъжички захар. Натуралният шоколад е единственото нещо, което може да подслажда живота ни от време на време.

Забрана номер две са храните от сорта на снаксове, чипсове, солети и всички подобни „хрус-хрус“ вкусотиики. Вместо тях трябва да приемаме повече сурови ядки, пълнозърнести храни и много протеини под формата на зеленчуци, яйца, чисто месо без тлъстини и прочие.

Хидрогенните мазнини са заменени от растителни такива като зехтин или омега 3 мазнини, които се съдържат в изобилие, както в ядките, така и в рибата – най-много преобладават в сьомгата.

Променете изцяло начина си на живот като спортувате ежедневно, което ще рече, че коремните преси не са достатъчни, за да ни отърват от мазнините по корема. Ако нямаме време за фитнес, достатъчно е да се движим повече пеша, да правим клекове у дома или просто да потичаме на въздух, съчетано с коремните преси.

Сънят също е от първостепенно значение. Необходимо е да си осигурим поне 7 часа сън в денонощието, тъй като влиянието му за изчистване на мазнините по корема е по-голяма, отколкото предполагаме, доказаха учените.

Когато човек е недоспал, той има склонност да хапва повече и то предимно храни, богати на мазнини и въглехидрати като в крайна сметка продължава да трупа мазнини и порочният кръг се затваря. Ако тези няколко указания се спазват и се превърнат в наш начин на живот обаче, да – може да останем без мазнини по корема за цял живот. Успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *