Доктор Оз разкри как се бяга от жестокия рак

Доктор Оз знае тайни, които ще позволят на организмът никога да не бъде сполетян от най-тежката болест – рак!

В основата на отличното здраве е доброто хранене. Това казва и доктор Оз, който е убеден, че човек сам кове своята съдба и дали ще бъде застигнат от болест, зависи от него. Лекарят има няколко тайни, които отблъскват изцяло различни видове рак.

1. Рак на гърдата: Пиенете на градински чай е доказана успешна мярка срещу този вид рак. Друг важен компонен за избягване на болестта е консумирането на броколи, зеле и брюкселско зеле. Те имат много индол-3-карбиол, който предотвратява развитието на рак на гърдата.

2. Рак на белия дроб: Трябва да се избягва всякакъв вид пушене – както активно, така и пасивно. Също така е хубаво да се консумират много домати, тъй като те са богати на ликопен.

Доктор Оз знае как се бяга от рака

Доктор Оз знае как се бяга от рака

3. Рак на дебелото черво: За борбата с този вид рак е необходимо човек да изключи от менюто си всякакво червено месо. Трябва да се засили приемът на фибри, понеже те намаляват значително риска от разболяване. Добре е да се пие по един аспирин всеки ден – това също намалява риска.

4. Рак на простатата: Избягват се храни, богати на мазнини. Консумират се такива, съдържащи боб, соя, леща, фъстъци. Доматите също пазят от този вид рак. Изкуствените хранителни добавки, които се взимат от доста спортуващи мъже, увеличават много риска от тази болест.

5. Рак на кожата: Избягва се пряк контакт със слънцето, особено до места от тялото, където има бенки или някакви ранички и пъпки. Сериозен риск от този рак има при честа употреба на алкохол, тъй като тогава може да се появи базално-клетъчен карцином.

“Фигурин

Доктор Оз предупреждава, че ако се спазват гореспоменатите инструкции, то рискът от появата на рак намалява с близо 50%.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Доктор Оз разкри как се бяга от жестокия рак

  1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!

  2. Да, изпитана рецепта но вреди на стомаха и жлъчката така че внимавайте с публикуваните рецепти!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *