Невероятна лечебна вода прави чудеса с тялото

Невероятна лечебна вода прави чудеса с тялото
4 (80%) 13 vote[s]

Лечебна вода спасява от много болести и укрепва тялото!

Една от най-известните ни лечителки разкри за в. „Живот без рак“ невероятна рецепта за лечебна вода, която е в състояние да прогони множество болести. Приготвянето й е изключително лесно и отнема само час. Необходими са 15 пресни листа от орех. Те се накисват в хладка вода и така престояват 1 час.

Тази лечебна вода се използва за укрепване на тялото. Когато е хладка, с не може да се къпе новородено до 40-тия ден. Йодът в листата заздравява костите на бебето. Именно заради това водата е много полезна и при остеопороза, артрит, подагра, ревматизъм.

По-топлата вода е много полезна за уморени крака. Те се накисват в нея за около час. Тази лечебна вода има голям ефект при гъбички, бактериални инфекции, често изпотяване на краката и традиционна лоша миризма. Краката стават като нови само след около месец употреба на водата.

Лечителката има и други рецепти, които помагат за укрепване на здравето. Нейните методи могат да се считат за сигурни, тъй като има общи познания в областта на медицината. Баща й е лекар и от малка я е учил как да използва различни лечебни средства и начини, за да помага на човешкия организъм.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Невероятна лечебна вода прави чудеса с тялото

  1. В колко литра вода се слагат 15 листа от орех? Как се използва водата при остеопороза?

  2. Чула съм че тази вода гори кожата ,а как ще се приема за пиене,може би има значение пропорцията количество вода и брой листа…???

  3. КЪМ РЕДАКТОРИТЕ НА САЙТА И АВТОРА НА КОНКРЕТНАТА ПУБЛИКАЦИЯ: Доста некоректно отношение и липса на уважение към читателя ви. Хората питат, а вие нищо не отговаряте, което свежда до загубата на доверие. Това са сериозни и със сигурност все полезни неща, които публикувате. А, ми препрочитайте това, което пишете (в най-добрия случай). Какво значи 15 листа накиснати във вода? Колко е тази вода, как и по колко се приема от нея? Ето, че и аз ви зададох същият въпрос, като всички запитващи под поста. Дали ще получим отговор все някога или да ви обявим сайта за некоректен и измислен, заблуждаващ хората ?? Ще чакам вашият отговор!!! … едва след, което ще ви благодаря.

  4. Тази дето ви упреква че не си четете написаното, тя трябва да прочете ! Никъде не пише че тази вода се „приема“….Която и по-стара баба да попитате е слагала орехова шума във водата за къпане на бебетата.

  5. Водата се употребява за тялото, не се пие. Няма стриктно определена доза. Пълните около половин леген и накисвате 15 листа. Така се получава лечебна вода, която можете да ползвате точно по определените от тялото места, които искате. Става въпрос за къпане с водата, а не за приемане. Извиняваме се за неудобството.

  6. по принцип тази вода трябва да се напече на слънце и така се употребява за къпане….моят баща беше лекар със специалност "детски и инфекциозни болести"

  7. по принцип тази вода трябва да се напече на слънце и така се употребява за къпане….моят баща беше лекар със специалност "детски и инфекциозни болести"

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *