Тази чудодейна рецепта ще ви избави от рак на матката

Древна руска рецепта бори успешно рак на матката

Тази чудодейна рецепта обещава да ви избави бързо и лесно от рак на матката.

Рецептата, с която ще се излекувате от рак на матката е много лесна за изпълнение и за разлика от лекарствата, няма да ви струва луди пари.
Основната съставка на чудодейната рецепта е алое вера. Освен от рак на матката тази древна руска рецепта обещава да ви излекува от туберкулоза, възпаление на кръвоносните съдове, заболявания на дебелото черво, заболявания на белите дробове и на сърцето, грип и ангина, хронично главоболие, високо кръвно налягане, подагра, астма и бъбречни заболявания.

Древна руска рецепта бори успешно рак на матката

Древна руска рецепта бори успешно рак на матката

След като намерите лековитата билка алое вера, трябва да се убедите, че тя не е по-стара от пет години и не е по-малка от 1 година.
Ако тези условия са изпълнени, ви остава да изпълните само още една малка подробност преди да прибегнете към подготовката на лечебната смес, която обещава да ви избави от множество болести, сред които и рак на матката – не поливайте растението в продължение на 5 дни.
След като вече сте изпълнили всички тези условия, наберете 300 грама пресни листа и ги счукайте в дървено хаванче. Към тях добавете 400 г пролетен мед заедно с пчелната пита, 250 гр. цикория, 500 г чист алкохол и 700 мл. червено вино, но задължително трябва да е домашно.

След като смесите добре всички тези съставки ги оставете в плътно затворена тъмна бутилка, която трябва да остане на хладно място в продължение на пет дни. След изтичането на този срок прецедете толкова течност, колкото ви е необходима за една седмица, а останалата част оставете отново на хладно и тъмно място.
През първите пет дни се взима по 1 каф. лъжичка три пъти дневно, един час преди хранене. През следващите два дни вземате отново по една лъжичка, но само един път дневно преди хранене.
Тази схема се повтаря най-много в продължение на два месеца в годината.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *