Уникално: Виж тайните билкови рецепти на Аня Пенчева!

Прекрасната Аня Пенчева разкри тайните си билкови рецепти чудо!

Актрисата Аня Пенчева отпразнува своя рожден ден на 12 септември и като подарък за симпатизантите си разкри тайната на здравето и неувяхващата си младост. А тя не е пластичната хирургия или безбожно скъпи козметики, а чудодейните билкови рецепти на Петър Димков и няколко баби билкарки, с които Аня Пенчева се запознала през годините.

Аня Пенчева

Аня Пенчева откри силата и магията на билковите рецепти и природата

Тя призна, че вече няколко години не пропуска да използва отвара от черен бъз, който е невероятен антиоксидант и съдейства за цялостното пречистване на организма. Аня Пенчева се зарежда с енергия при консумацията му и твърди, че е станала далеч по-жизнена и устойчива от преди. А имунната й система значително се е укрепила, пише вестник „Ретро“.

В апартамента си в столицата Аня Пенчева е посадила и две саксии с чудната билка меракличе, листо от която мигновено помага за заздравяването на каквито и да било гнойни рани. „Ако някъде имаш набрала рана, слагаш и листо от меракличе през нощта, а на следващия ден нея вече я няма. Удивена съм колко мощ и сила има в природата и в билките“, обяснява Аня Пенчева.

“Демир

За укрепване на организма през зимата тя си вари чай от листа от смокиня, мащерка и арония – полезни не само за здравето, но и за красотата и свежестта на тялото й.

Не на последно място Аня Пенчева издаде и вълшебната си рецепта против кашлица. „Взимаш парче плат, напоено с ракия и го посипваш с черен пипер, след което го слагаш върху гръдния кош. Покрива се с кърпа и се спи така през цялата нощ. Когато се събудиш сутринта, ще установиш, че кашлицата я няма. Много пъти съм го правила и гарантирам, че винаги действа“, споделя красивата Аня Пенчева.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *