Чудо: Това е лекарството, което лекува 66% от всички болести и рака!

Професор Мермерски е категоричен в силата на това натурално лекарство против болести и рак!

Чудесата съществуват – това е доказано. Защото в повечето случаи те не са просто някаква утопия, а реални неща, които са около нас и просто трябва да ги забележим. Както е и в случая, който ни разкрива известният професор Мермерски. Той насочи към напълно натурално лекарство, което лекува цели 66 процента от всички болести, в това число и някои видове рак.

рак

Прополис, мляко и мед са най-ефективните лекарства против много болести, в това число и рак

Професор Христо Мермерски за пореден път съветва да се вслушваме повече в природата, която от векове ни е дала най-полезните и най-ефективни лекарства срещу болестите. Специалистът предупреждава, че най-полезното лекарство, но и най-голямата болест за човек е храната. И трябва изключително много да внимаваме с какво се храним, тъй като за жалост много хора се отнасят към организма си като към „циганска торба за отпадъци“.

Първото и основно нещо, което трябва да консумираме ежедневно, това е млякото – без значение дали е кисело или прясно. Млякото, според думите на професор Мермерски, е сред най-ефикасните лекарства за рак на стомаха и рак на дебелото черво.

Добре е да приемаме поне по 2-3 чаши прясно мляко или една кофичка с кисело мляко всеки ден, без да пропускаме. Ако имаме по-висок холестерол, то нека мляката да бъдат с по-нисък процент масленост, но в никакъв случай да не ги зачеркваме от менюто си.

Млякото е особено важно и за дамите, прехвърлили 50-те си години и навлезли в критическа възраст. То ги предпазва от развитие на страшната болест остеопороза, тъй като снабдява организма с така необходимия калций, важен за костната система.

“Фигурин

Освен млякото, което трябва да ядем като истинско лекарство, друго такова ценно лекарство е медът и прополисът. За здравето на нашия организъм са нужни 24 микроелемента, а само в меда се намират цели 22 от тях. Разбира се, медът трябва задължително да е истински и закупен от проверен производител, защото в магазинната мрежа т.нар. мед не е нищо повече от химия и вредна глюкоза.

Прополисът пък е най-перфектната защита против вирусите, които ни атакуват всяка зима. При употребата му човек може да бъде уверен, че ще остане здрав през целия сезон, а болестите ще бягат от него през глава. Прополисът има антимикробно, антибактериално и антивирусно действие, затова не оставайте без него у дома си!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Чудо: Това е лекарството, което лекува 66% от всички болести и рака!

  1. Вкъщи отдавна познаваме прополиса и се лекуваме с него уверявам ви това е уникално природно лекарство! Откакто открихме прополиса в къщи не пием антибиотици. Децата ми са здрави или ако се разболеят инфекцията протича леко и за кратко.

  2. всички пчелни продукти лекуват човешките болести ,пробвайте всеки ден прополис 2-3 капки в чаша топло пр мляко сутрин !

  3. Каквото и да пиете избягвайте да пиете прясно мляко то предизвиква рак.

  4. Прополиса как се разрежда за да се пие на капки. Благодаря предварително.

  5. единствения бозайник на планетата земя който пие прясно мляко след 1-2 годишна възраст и то от друг бозайник това е човекът !!! Правете си изводи дали това е нормално и дали да го пиете !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *