Чудо! Здравко от Ритон: Излекувах се от язва за 30 дни!

Здравко от Ритон страдал от язва на дванадесетопръстника!

Истинско чудо се случило със Здравко от Ритон, за което разказа самият той пред Блиц. Здравко Желязков успял да се излекува от сероизното заболяване язва на дванадесетопръстника само за 30 дни. Това се случило преди години, а до ден днешен от въпросната язва на дванадесетопръстника няма и следа.

Здравко от Ритон разказва, че пипнал язва на дванадесетопръстника още, когато бил в казармата. Мъчила го страшно и затова започнал да чете различни статии за причините и лечението на това заболяване.

язва на дванадесетопръстника

Здравко от Ритон е нов човек, след като се отърва от коварната язва на дванадесетопръстника

„Беше в началото на 90-те години. Тогава всички говореха, че язвата на дванадесетопръстника е генетично заболяване, което се отключва на нервна почва. Никой не казваше, че тя е гъбично заболяване. Четох много статии и накрая решох да пробвам с един антибиотик, който се използва за лечение на язва на дванадесетопръстника в САЩ. Поръчах го на моя братовчедка, която живее там, а доктор Гергелчева ми направи график за приема му. И това е – за 30 дни от язвата нямаше и следа“, споделя в откровено интервю Здравко от Ритон.

Днес той е щастлив, че се намира в цветущо здраве и единственото, което го мори от време на време, е настинка или грип. Случило му се дори да прекара пневмония на крак, а когато я открили – видели срастване в белите му дробове, се оказало, че тя вече е излекувана от само себе си.

След язвата на дванадесетопръстника Здравко от Ритон не се изплашил дотам, че да започне да води супер здравословен живот. Доскоро пушил страшно много, но отказал цигарите след един концерт, на който усетил, че му е почти невъзможно да си поеме дъх.

Относно начинът на хранене, той споделя, че се опитва да се храни здравословно като режимът му на хранене наподобява този при 90 дневната диета и включва зеленчуци, плодове, варива, риба, пиле, зелен боб, но разделени на принципа на разделното хранене. Яде поне 4 пъти дневно, за да помага за подобряването на метаболизма си, тъй като спортът не бил силната му страна.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Чудо! Здравко от Ритон: Излекувах се от язва за 30 дни!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *