Най-ефективното пречистване на черния дроб! (ВИЖ КАК)

С пречистването на черния дроб правим чудеса за здравето си и дори може да отслабнем!

Пречистване на черния дроб – всеки един от нас трябва поне два пъти в годината да се захване с тази процедура, която прави чудеса за здравето и организма ни. А в нередки случаи допринася и за отслабване. Трябва да знаем, че в черния дроб се натрупват толкова мръсотии и вредни за тялото ни вещества, че ако можем да ги видим, със сигурност ще получим страхова невроза.

Предлагаме ви обаче невероятен метод за пречистване на черния дроб, който се състои от следните неща. Започваме процедурата седмица преди пълнолуние, когато трябва да изхвърлим от менюто си всички вредни храни и да приемаме само растителна храна, без полуфабрикати и консерванти.

пречистване на черния дроб

С тази процедура гарантираме ефективно пречистване на черния дроб

2-3 дни, преди да настъпи пълнолунието, трябва да преминем само на фрешове – може да са от моркови, ябълки, лимони, портокали, но не по-малко от 3 литра дневно. Освен соковете, пием и по още литър вода всеки ден. Най-добре ще е ако през тези няколко дни правим и клизми, за да прочистим организма си.

В деня на самото пълнолуние трябва да сме изпили фрешовете най-късно до 16 часа следобед, за да стартираме главната процедура на пречистване на черния дроб в 18 часа. В една чаша сипваме 200 милилитра качествен зехтин, а в друга 200 милилитра лимонов фреш. Сядаме и слагаме нещо затоплено върху областта на черния дроб, след което започваме да пием, редувайки няколко глътки зехтин с няколко глътки лимонов сок.

“Демир

После пак пиете, докато лека полека не изпиете съдържанието и в двете чаши. Времето е на ваше разположение, но е хубаво да приключите с това най-късно до 20 часа вечерта. Ако след това ожаднеете твърде много, може да изпиете малко количество вода, но не прекалявайте!

На другата сутрин задължително ще се събудите с разстройство и няма да повярвате на очите си какви „скъпоценности“ сте изчистили от организма си. През този ден след като сте минали процедурата на пречистване на черния дроб консумирайте по-лека храна и сами ще усетите как здравето се връща в тялото ви.

Добре е тази процедура на пречистване на черния дроб да се направи поне още веднъж или два пъти в годината, за да бъде разултатът още по-добър.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Най-ефективното пречистване на черния дроб! (ВИЖ КАК)

  1. ТОВА СЪМ ГО ПРАВИЛА…………ОТВРАТИТЕЛНО Е!
    И ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАМ ДА ПОВТАРЯМ!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *