Най-мощният антиоксидант, който спасява от болести!

Имуностимулатор и антиоксидант с невероятно лечебно свойство е органичният Германий! Той се съдържа в гъби и билки, но може да бъде открит и в някои хранителни добавки и продукти!

Ползата от минерала Германий е огромна. Освен че засилва имунната система близо 5 пъти, той подтиска развиването на микроорганизми, което предпазва човек от болести и различни инфекции. Чрез органичния Германий се неутрализират свободните радикали, които са основните разрушите на клетките в човешкия организъм. В Германий се съдържат три невероятни атома с кислород, които имат антивирусно действие.

Органичният Германий се счита за най-мощния имуностимулатор и антиоксидант. Въздействието му върху имунната система е толкова голямо, че може да предпази от тежки заболявания, включително и рак. Той спасява човек от остеопороза, проблеми с кръвоносната система, артрит, сърдечна недостатъчност, хипертония, висок холестерол и др. Германий е в състояние да предотврати появата на астма, диабет или епилепсия.

Най-мощният антиоксидант е органичният Германий

Най-мощният антиоксидант е органичният Германий

Този мощен имуностимулатор се съдържа в много хранителни добавки, които са на българския пазар. Той се продава в някои аптеки и под формата на таблетки. Природната същност на органичния Германий го прави изключително полезен и при външни наранявания. Той е част и от източната медицинска култура. Съдържа се в тибетски и китайски лечебни гъби, както и в доста билки. В България обаче може да се открие предимно във вид на хапче. Проучванията сочат, че една кутия таблетки с Германий струва малко над 100 лв., което е наистина доста за мнозина.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Германий оказва положително влияние върху производството на прокариотичния протеин в организма и увеличава интерферона. Повишава активността на лимфоцитите и стимулира антиоксидантните процеси. Този имуностимулатор, считан за най-мощния, помага много за поправянето на лабилните гени. Това значи, че има подмладително влияние върху кожата.

За хората, които нямат финансовите средства да си закупят най-мощния антиоксидант, могат да го открият и в хранителни продукти като бял лук, алое, жен-шен, рейши.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *