Зеолит на прах лекува рак – Потвърдено от Националния онкологичен център

Зеолит на прах лекува рак – Потвърдено от Националния онкологичен център
4.1 (82%) 10 votes

Зеолит на прах се бори успешно с различни видове рак, както и с много други заболявания!

Съществува природен лек срещу рака и той се предлага в България. Това е зеолит на прах – чудотворен минерал, който предпазва и лекува най-различни болести. Той повишава имунитета на човек, регулира кръвното налягане и нормализира минералния обмен. Зеолитът е изключително ценен при борбата с рака, тъй като неутрализира свободните радикали, които са основният източник на онкологичните заболявания.

Вече бе потвърдено от Националния онкологичен център в столицата, че зеолит на прах може да предпазва и да лекува рак. Екипът на проф. Благоева установи чудотворните действия на минерала и той вече е включен в някои видове лечения. Има множество случаи, доказващи ефективността на зеолита. Например 69-годишен пенсинер от Силистра е преборил рак на дебелото черво само за 6 месеца именно чрез зеолит на прах.

Зеолит на прах може да се пребори с коварния рак ил ида предпази организма от него

Зеолит на прах може да се пребори с коварния рак или да предпази организма от него

Освен срещу рак, зеолитът е много полезен и срещу много други заболявания. Той понижава нивото на холестерола, както и на кръвната захар, което го прави предпазител от инфаркт и диабет. Също така нормализира храносмилателната система и по този начин предпазва от гастрит, язва или различни колики. Зеолит на прах е полезен и при външни наранявания. Съществуват случаи, в които е спрял сериозно кръвотечение само за половин час, като в това число и облекчава болката. Зеолитът може да служи и като пречистващо средство на жлъката, бъбреците, черния дроб и белите дробове. Като цяло той освобождава организма от токсини, което го прави страхотен природен лечител.

Камъкът заеолит, известен още и под названието клиноптилолит, в България може да бъде открит единствено в Източните Родопи и по-специално в село Бели пласт. Не е случайна статистиката, която показва, че в това село смъртността е с доста висока граница. Това е така именно заради честата употреба на зеолит от хората там.

Зеолит вече се продава и в биомагазините, което е добра новина за всички българи, които нямат възможност да посетят с. Бели пласт. Продуктът на пазара е именно на прах. Препоръчителната доза от лекарите за всички онкоболни е 7 гр. на всеки 24 часа, като приемът се извършва на 3 части – около 2.3 гр. ч. л. половин час преди консумиране на храна. Срокът на прием е 4 месеца. Зеолит на прах се пие заедно с чаша вода. За здрави хора, желаещи да упражнят профилактика, зеолитът се приема около 40 дни с доза от 2.3 гр на денонощие, разделена на два приема.

*Консултирайте се задължително с лекар преди употребата на зеолит на прах!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Зеолит на прах лекува рак – Потвърдено от Националния онкологичен център

 1. Ало, докторбг, не поствайте стара и лъжлива информация пускана от един хасковски мошеник, а първо попитайте самата д-р Благоева какво ще ви каже за бизнесмените-мошеници, които тровят българите. Първо се поинтересувайте какво е зеолит и какво е клиноптилолит и тогава напишете правилното. Не е същото да напишеш – метал, като си мислиш за сребро, което унищожава микробите, но някой, който чете да си помисли, че имате предвид метала живак и да се нагълта здравата за да го "излекувате" (Бог да го прости повярвалия ви сиромах) с вашите съвети.
  Изгледайте поне това клипче тук и после пак твърдете, че д-р Благоева и не знам си кой е казал това и това: http://nar-mag.blogspot.com/#!/Клиноптилолит-пудра-90-г-най-високо-качество-0-микрона/p/15366801/category=3387019
  Иначе клиноптилолитът е полезен и дори е излекувал куче болно от рак, на което ветеринарите са давали само няколко дни живот. Но все пак това е куче, а не човек. Правени са изследвания и върху хора и резултатите са силно обнадеждаващи, но още не е категорично потвърдено това и разрешено за употреба, може би заради натиска на големите фармацевтични компании, които не желаят хората да се излекуват и то с евтини и непатентовани лекове.

 2. И още нещо, не пращайте хората да купуват забранен за продажба и употреба минерал като хранителна добавка, макар мошеници да го произвеждат и продават на магазините в нарушение на българските закони. Освен това, те не го смилат с подходящите мелници на фин прах, а пресяват мръсният прах от най-ситната фракция предназначена за наторяване на почвата, която купуват за няколко стотинки на кг. от "Бентонит"-Кърджали. Не съветвайте така хората, без да сте проверили за какво пишете, защото така ще отровите някого и после ще гниете в ада заради безумиците си.
  Аз препоръчвам, този, които желае да ползва клиноптилолит за лечение, да си го приготви сам във вид на пудра, а не да купува мръсния прах, който в голямата си част е на по-едри от необходимото частици и те не могат се разнесат из организма с кръвния поток и така няма да има нужния ефект. Който се интересува, мога да му дам съвети или го насоча към съответните учени от БАН, които да му кажат и на него това, което аз мога да разкажа и лично съм научил от тях.
  Моля журналисти и собственици на сайтове да проучват нещата за които пишат преди да ги постнат в сайтовете си, особено, ако се касае за здравето на хората.

 3. А нека посоча и някои известни марки на отровен и незаконен прах и парченца от клиноптилолит – вид зеолит (да се има предвид, че има отровни сред тях), като Фарер и Родосорб, които са най-наглите и безбожните разпространители на мръсен и негоден клиноптилолит, неразрешен от никоя институция, а и забранен със закон за продажба. Но печалбата за тях е по-важна, отколкото здравето на потребителите. А защо българските институции не предприемат мерки срещу тях – отговорете си сами!

  • За болен от рак на белия дроб в последен стадии може ли да се използва и как да се използва

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *