Магическа рецепта ни връща здравето

Върнете си здравето само с три продукта

Магическа рецепта обещава да ни избави от доста болести и да ни върне здравето.

Въпросната рецепта идва от Китай. Единственото, което трябва да направите е да консумирате напитката, която ще ви посочим в продължение на три месеца. Хората, доверили се на магическата рецепта, връщаща здравето споделят, че веднага ще почувствате подобрение.
Магическата напитка е изключително ефикасна при заболявания на панкреаса, черния дроб и бъбреците. Освен това тя подобрява работата на червата, премахва лошия дъх и менструалните болки и укрепва съдържанието на еритроцити в кръвта.

Върнете си здравето само с три продукта

Върнете си здравето само с три продукта

Вълшебната напитка ще намали напрежението и ще нормализира състоянието на кръвоносните съдове. Тя ще ви помогне да изчистите тялото си от токсини и ще ви предпази от развитието на рак.
И разбира се не на последно място, ще подобри тена ви, а кожата ви ще стане здрава и блестяща, а освен това ще се отървете от излишните килограми.

Вероятно след всичко изброено дотук за чудодейната рецепта, която ви връща здравето, вече изгаряте от нетърпение да научите какво ви е необходимо за приготвянето й.
Необходими са ви два моркова, една ябълка и глава цвекло (или половинка в зависимост от това колко можете да изпиете).
Трите продукта се нарязват на малки парчета, след което се изстисква сокът от цвеклото и се оставя да престои в хладилника за един час.
Сокът непременно трябва да бъде съхраняван в стъклена чаша. След като изтече един час, добавете към него сокът от ябълки и моркови.
Консумира се всеки ден половин час преди закуска.

“Фигурин

Много е важно обаче да не смесвате всички съставки наведнъж, а да спазите технологията. По този начин се елиминират вредните вещества, съдържащи се в цвеклото, които могат да раздразнят организма ви, предизвиквайки световъртеж, гадене или повръщане.
Когато тези вещества обаче влязат в реакция с кислорода, те губят свойствата си и не предизвикват гореспоменатите неприятни странични явления.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *