Чудодеен лек за парадонтоза! (ЛЕКУВА Я ИЗЦЯЛО)

Парадонтозата мъчи всеки втори човек, но и за нея има лек!

Парадонтозата е сериозно заболяване на венците, от което страда всеки втори или трети човек по света. Ако не се обърне внимание навреме, привидно безобидното кървене на венците може да стане страшно и да стигне дотам, че да изгубим зъбите си. Посещенията при стоматолог са задължителни, но съществува и природен лек, чиито ефект е наистина чудодеен и лекува парадонтозата.

Природата ни е дарила с вълшебни билки, чиито качества все още не сме оценили и разгадали изцяло. Днес обаче ви представяме отварата, която успешно бори парадонтозата, стига да я използвате редовно.

парадонтоза

Лечението на парадонтозата е възможно, но трябва постоянство

Смесват се по една супена лъжица от лайка и смрадлика, заляти с половин литър вряла вода. Към тях прибавяме една чаена лъжичка сода за хляб, след което изчакваме отварата да се охлади. Прецеждаме я и започваме да жабурим венците си с нея – колкото по-дълго, толкова по-добре. Това лечение се прилага най-малко три пъти на ден, но специалистите съветват, че лечението ни ще е по-успешно, ако се жабурим с нея поне 5-6 пъти дневно.

На пълно лечение на парадонтозата може да разчитаме, ако заедно с жабуренето с отварата от лайка и смрадлика, изпълняваме и рецептата на великия учител Петър Дънов, който съветва да жабурим редовно кървящите си венци с вино.

Добре е да преминем към диета с увеличена консумация на сирене, което помага страшно много за калция в организма ни и подсилва, както зъбите, така и венците.

Друга рецепта за лечение на парадонтоза е билката черен оман. Една лъжица корени от черен оман се заливат с чаена чаша вряла вода и се оставят да врат на слаб огън около десетина минути.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Горещата отвара се прецежда, оставя се да изстине и жабурим болните си венци с нея, докато свърши. На следващия ден я приготвяме отново и продължаваме процеса на лечение на парадонтоза най-малко шест месеца, без да прекъсваме. Резултатите определено са впечатляващи.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Чудодеен лек за парадонтоза! (ЛЕКУВА Я ИЗЦЯЛО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *