Чудо: Този непознат метод лекува настинката за ден!

Вече има начин, по който да излекуваме настинката за отрицателно време!

Настинката е първият симптом, водещ в повечето случаи до заболяване, определяно от лекарите като остра вирусна инфекция. Когато настине, човек става много по-податлив на вирусите, които особено през есенно-зимния сезон, дебнат навсякъде около нас.

Освен познатите на всички, но недотам ефективни средства за борба с настинката, като капки за нос, прахчета и прочие, съществува друг, непознат от повечето хора метод за лекуване на досадната настинка. Резултатът от него е наистина смайващ и тотално опровергава твърдението, че настинката минава за седмица с лекарства, а без лекарства за седем дни.

настинка

Настинката може да се превърне във вирусна инфекция само за дни, така че не я пренебрегвайте!

За да се отървете от гадната настинка и преди да сте пипнали вирус, направете следното – започнете да се качвате и слизате по стълбите. Не, това не е шега, а самата истина. Това движение повишава драстично циркулацията на кръвта и страшно помага за отпушването на носа като е признато от много лекари.

“Демир

Другото основно правило при прилагането на въпросния метод, са дихателните упражнения като това да поемате на няколко пъти въздух, но леко и да го издишате чрез диафрагмата. Масажът на носа е задължително следствие от процедурата – с палеца и показалеца си масажирайте носа си нагоре и надолу в продължение на 20-30 пъти.

Приемайте много витамин С и често вдишвайте аромата на лук и чесън /не е наложително да слагате сок от тях в ноздрите си, защото резултатът може да се окаже с обратен ефект/. Спете на висока възглавница, за да не ви се запушва носа през нощта и в никакъв случай не духайте носа си силно, тъй като натискът би могъл да върне секрета обратно към синусите, което ще влоши положението ви.

За да се излекувате за отрицателно време от настинката, заедно с всички тези правила, тотално забравете за консумацията на алкохол, кафе, цигари, бобови и зърнени култури, както и плодове като авокадо и киви. Те стимулират производството на повече секрет, което е изключително вредно в случая.

Вдишвайте парите на гореща вода с малко сол в нея и изпийте чаша топла вода с лимонов сок и мед в нея.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *