Мощен метод за лечение на грип! (ЗДРАВИ СЛЕД 2 ДНИ)

Сезонът на грипа наближава, но има начин, по който да му противодействаме!

Есента и зимата са любимите сезони на грипа. Болестта е в състояние да ни тръшне на легло за 10 дни, но колко от нас знаят, че има и ефикасен начин да му се противопоставим и да се изправим на крака след 2 дни?! Да, това е възможно, но трябва да спазваме стриктно следния мощен метод за ударно лечение на грип.

Той се изразява не в прием на вредните антибиотици и още куп рекламирани илачи, които лекуват едно, а удрят в друго, а в спазването на няколко природни правила, чиито ефект е признат от редица пациенти, а и лекари.

лечение на грип

Това лечение трябва да се приложи още в самото начало на грипното заболяване

Първото, което трябва да направим, когато чувстваме, че сме пипнали грип е да вземем ударна /но наистина ударна/ доза витамин С. Освен в таблетките, той се намира в огромни количества в цитрусите и касиса.

Постарайте си да си набавите чай с боровинки или малини, който да пиете поне десетина пъти през деня, а през останалото време приемайте големи количества топла вода. Грипът е токсична болест и затова трябва да знаем, че тя се преборва с огромно количество течности.

Нещо, което е от съществена важност, но много малко хора знаят и практикуват е, че ако не чувстваме апетит по време на грип, то не бива да се насилваме да ядем, само и само, защото смятаме, че това ще ни даде сили. Напротив – в такъв момент е по-добре да не слагаме храна в устата си, тъй като организмът ни ще бъде зает да се бори с вирусите, а не с преработването на храната.

“Демир

Няколко пъти през деня си правете инхалации с етерични масла, дръжте краката си в гореща вода с морска сол или си правете парна баня от билки. Това помага страшно много за оздравяването и укрепването на организма, вместо да го тровите с вредните лекарства.

И най-важното – при първите симптоми на грип си останете вкъщи и приложете този ударен метод за лечение на грип. По-добре е да отидете на работа здрави след 2 дни, отколкото да закъснеете с лечението и да отсъствате цяла седмица.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *