Страхотен мехлем за шипове премахва болката за 2 часа

Невероятен мехлем за шипове облекчава човешкото тяло и болката в него!

Данчо Боев е един от най-опитните кулинари, чиито рецепти се ползват с голямо доверие и интерес от ценителите на добрата кухня. Той е от Копрившица и е на 65 г. В момента държи малък ресторант в София. Той обаче обича много да експериментира и така е открил невероятен мехлем за шипове, които го мъчат от години. Данчо разкрива пред в. „Живот без рак“ рецептата за този уникален лек, който премахвал болката му много бързо.

Специален мехлем за шипове премахва болката за 2 часа

Специален мехлем за шипове премахва болката за 2 часа

Всичко, от което се нуждаем за приготвянето на мехлема, са мед, вар на прах и парче плътен плат. С този мехлем трябва много да се внимава. Добре е да има кой да помага. Първо на болното място се прави горещ компрес – със затоплена хавлиена кърпа или грейка. Варта се поставя внимателно в парчето плат и се увива на здраво плоско пакетче, за да не докосва кожата. Долната му част се маже с мед.

След това се поставя на загрятото място (тук може да е необходим асистент, тъй като страдащият трябва да бъде легнал) и така да остане поне 2 часа. Мястото силно се загрява. После се изплаква добре с топла вода. Болките се облекчават, защото се тонизира кръвообращението. След махането на компреса се остава в легнало положение още малко.

“Демир

Този мехлем за шипове е използван от Данчо Боев вече години наред и абсолютно винаги му е помагал да се справи с болките. Най-ценното на мехлема е, че може да се използва за всяка една част от тялото и няма никакви ограничения. Възрастният ресторантьор обаче предупреждава да се внимава и да се иска помощ.

„От много години страдам от шипове и в началото се чудех как да се спася, защото болката ме измъчваше жестоко. Тогава обаче измислих тази рецепта и реших да опитам. Получи се чудесно.“ – споделя Боев.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *