Вълшебна вода лекува болести и гори мазнини!

Направете си сами тази вълшебна лимонова вода, която трябва да пиете поне 3 пъти на ден!

Всички сме чували за магическите свойства на водата и дори за това, че водата има памет. В тази статия обаче няма да ви учим да пеете или говорите на жизненонеобходимата течност, а ще ви посъветваме как да си приготвите вълшебна лимонова вода – вода, която дарява здраве, лекува някои заболявания и гори мазнини.

Наричаме я вълшебна заради множеството свойства и ползи, които носи на организма ни. Но истината е, че се прави просто и лесно – нужни са ни само трапезна вода и лимони. Изстискваме сока от половин или един лимон в 500 милилитра или литър трапезна вода и можем да я консумираме.

лимонова вода

Лимоновата вода е истинско чудо за организма ни, опитайте я!

На първо място лимоновата вода спомага за засилването на метаболизма и за горенето на мазнините в тялото. Доказано е, че хора, които са пили лимонова вода сутрин след ставане от сън и преди вечеря, са свалили 2-3 килограма за месец и то без да се подлагат на допълнителна диета.

Освен за отслабване и чистене на излишните мазнини в тялото, лимоновата вода е страшно полезна срещу сезонни болести, тъй като тя невероятно добре укрепва имунната система и ни предпазва от настинки и вируси.

Тя е уникално лекарство при стомашни проблеми. Лимоновата вода стимулира черния дроб, който с нейна помощ произвежда много повече жлъчка и съответно помага на перисталтиката. Подуване на корема, гадене, тежест в стомаха, стомашни киселини, запек – след употребата на лимонова вода няколко пъти дневно никога вече няма да имате проблеми с изброените по-горе оплаквания.

“Демир

Не на последно място лимоновата вода се бори успешно с токсините, тъй като предизвиква изпотяване и помага на тялото да се отърве от натрупаните в него вредни вещества и токсини. Съдейства за здрави пикочни пътища и е благодат за бъбреците и отделителната система.

Чудесно е влиянието на лимоновата вода върху нервната система, като съща така помага и на болни от астма. Не се чудете, а направете вълшебната лимонова вода у дома си и сами се уверете в действията й!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вълшебна вода лекува болести и гори мазнини!

  1. За правилно функциониране на метаболизма в организма е необходимо 300 грама вода на 10 кг тегло за 24 часа.Витамините и минералите приемани с определени храни, предизвикват ултраметаболизъм, което е предпоставка за намаляване на излишните килограми.Постигането на ултрамеъаболизъм означава дълголетие идобро здраве.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *