Д-р Орбецова с мощен метод за пречистване на червата!

Пречистването на червата е адски важно за здравето и трябва да се прави редовно!

Пречистването на червата от шлаки е изключително важно за здравето, но малко хора го правят редовно. Трябва да знаем, че дебелото черво е един от най-страдалческите органи в тялото ни, тъй като в него се събират всички отпадни продукти. Ако не го пречистваме системно, можем да си нанесем сериозни последици.

Голямата специалистка проф. д-р Орбецова съветва да правим пречистване на червата на всеки десетина дни като за целта не е необходима непременно клизма. Има и друг мощен метод за пречистване на червата, който ако се прави редовно, помага много за здравето ни.

пречистване на червата

Д-р Орбецова разкри гарантиран метод за пречистване на червата

Той се прави чрез консумация на фибри, които се съдържат най-много в ябълките и зелето. Лукът е другата храна, която се включва в менюто ни за пречистване на червата.

Д-р Орбецова съветва веднъж на десет дни да се подлагаме на пречистваща диета, като през целия ден пием много течности – вода и прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове, а също така да консумираме зеле, ябълки и лук. Те може да са настъргани под формата на салата, като е позволена и употребата на една лъжичка чист зехтин.

“Демир

По време на пречистването на червата е добре и да вземем една таблетка активен въглен. Трябва обаче да помним, че на следващия ден след пречистването, не бива да приемаме обикновените в ежедневието храни, а е необходимо известно захранване.

Най-добре е да стартираме с мед и ядки, като в никакъв случай не се докосваме до остри и пикантни подправки или газирани напитки. Препечени или фабрично приготвени храни също не са полезни в първите два дни след пречистването на червата по метода на д-р Орбецова.

Като цяло тя съветва да се храним с повече сурови храни, повече супи и бульони, за да имаме един вид превенция на организма към натрупването на големи количества шлаки в дебелото черво.

След метода на д-р Орбецова не само ще изхърлим токсините от организма си, но ще подобрим работата на храносмилателния тракт, както и ще предотвратим подуването на корема, газовете в стомаха и забавения метаболизъм. Опитайте!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Д-р Орбецова с мощен метод за пречистване на червата!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *