Вълшебна смес на проф. Мермерски за отслабване

Проф. Мермерски издава великолепна рецепта за отслабване

Рецептата на проф. Мермерски за отслабване върши чудеса.

В чудодейните свойства на тази рецепта са се уверили всички, които са й се доверили.
Ако сте пробвали множество методи за отслабване от различни отвари през гимнастики и мъчителни диети, без никакъв резултат, то тази рецепта със сигурност ще ви помогне.

Необходимо е да се снабдите с кофичка кисело мляко, по 1 с.л. мед и ябълков пектин, 1 ч.л. канела, 30 капки прополис и 40-50 грама смлени орехови ядки (приблизително от 10 ореха).
Преди да си легнете, изсипете пектина в кофичката с кисело мляко, разбъркайте добре и я приберете обратно в хладилника, където да престои през нощта.

Проф. Мермерски издава великолепна рецепта за отслабване

Проф. Мермерски издава великолепна рецепта за отслабване

Тази процедура се прави с цел по-лесното разтваряне на ябълковия пектин.
Ако решите, бихте могли да разбъркате всички продукти заедно сутрин, непосредствено преди приемането на чудодейната смес. Имайте предвид обаче, че ще ви е нужно повече време, тъй като ще трябва да изчакате да се разтвори пектинът.
За да си спестите ценното време сутрин, най-добре е да разбъркате ябълковия пектин с киселото мляко още от вечерта.

Към млякото и пектина, добавете ситно нарязаните ядки от орех, прополиса, меда и канелата, и разбъркайте добре.
Проф. Мермерски е категоричен, че в гореизброените съставки са включени всички аминокиселини и мастни киселини, витамини, микро и макро елементи, които са ви необходими за отслабване.
Освен за отслабване, тази рецепта ще ви осигури дълголетие, ще пречисти организма ви от тежки метали, токсини и други вредни вещества, които са се натрупали с времето.
Имайте предвид, че освен за отслабване, тази чудодейна смес подпомага намаляването на кръвното налягане и регулира сърдечната дейност.
Всъщност проф. Мермерски издава, че тайната на заветното отслабване се крие в тонизирането на имунната система, което ще си осигурите с чудодейната рецепта, която ви споделихме.
Получената чудодейна смес за отслабване се приема сутрин половин час преди хранене.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Вълшебна смес на проф. Мермерски за отслабване

    • Да, цялото количество се поема наведнъж или поне така е отбелязано в рецептата.

  1. Цялото количество да се изяде на закуска е много.Освен това то става много вкусно и засищащо. Но… Аз го ядох приблизително 9 месеца /от септември до май/ и не свалих нито грам.Имам висок общ холестерол и той не се повлия през това време. Разбърквах го по всички правила на прф. Мермерски. В нискомаслено мляко, с домашен мед, дори прополисовата тинктура си приготвих сама по неговата рецепта. Консумирах го през целият ден по няколко лъжици, когато огладея. А извън това лека храна или салата. В моя случай отслабването не проработи! На вас късмет! Пишете за резултата!

  2. Цялото количество да се изяде на закуска е много.Освен това то става много вкусно и засищащо. Но… Аз го ядох приблизително 9 месеца /от септември до май/ и не свалих нито грам.Имам висок общ холестерол и той не се повлия през това време. Разбърквах го по всички правила на прф. Мермерски. В нискомаслено мляко, с домашен мед, дори прополисовата тинктура си приготвих сама по неговата рецепта. Консумирах го през целият ден по няколко лъжици, когато огладея. А извън това лека храна или салата. В моя случай отслабването не проработи! На вас късмет! Пишете за резултата!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *