Чудотворно лечение при проблеми с щитовидната жлеза! (ПОРАЗЯВАЩ ЕФЕКТ)

Проблемите с щитовидната жлеза са все по-често срещани в наши дни!

Проблемите и заболяванията на щитовидната жлеза се срещат все по-често в наши дни. Добрата новина обаче е, че те са напълно лечими, стига да подходим правилно и навреме. Представяме ви няколко изпитани рецепти, които са доказан бич срещу проблемите с щитовидната жлеза, а ефектът върху лечението е поразяващ.

Най-хубавото е, че може да ги приготвим в домашни условия и да избегнем част от вредните лекарства на химична основа. Рецептите, които ще ви помогнат да решите проблемите си, са следните:

проблеми с щитовидната жлеза

Проблемите с щитовидната жлеза са преодолими, стига да реагираме навреме

При първата от тях са необходими две супени лъжици от билката блатен тъжник, които се заливат с половин литър вряла вода и се оставят да киснат в нея около час. После запарката трябва да се прецеди и да се пие от нея по една чаша до четири пъти дневно преди хранене.

Невероятен ефект има и следната рецепта – счукват се буквално на каша около две шепи листа от пелин, след което върху тях се изсипва половин пакетче нишадър, но на прах. Тази смес налагаме като компрес всяка вечер върху шията си и оставяме да престои по време на цялата нощ. Тези компреси се правят двадесетина пъти едно след друго до постигане на осезаем ефект.

“Фигурин

Най-мощният лечител при проблеми с щитовидната жлеза са орехите, но те трябва да бъдат задължително пресни /трябва да са набрани през тази година/, тъй като старите орехи и престоялите не вършат никаква работа.

Всеки ден трябва да имаме на разположение десетина пресни ореха като не изхвърляме в никакъв случай черупките им. Ядките от орехите изяждаме, а черупките им се измиват добре и се варят в един литър вода в продължение на 5-6 минути.

От получената отвара пием като чай всяка сутрин и вечер като задължително капваме в нея лимонов сок от прясно изцеден лимон и добавяме течен, но истински плечен мед.

През останалото време от деня консумираме отварата като вода по всяко време, докато не изпием цялата течност. Тази рецепта се прави и приема минимум две седмици, а може и цял месец, тъй като ползата от нея е наистина огромна.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Чудотворно лечение при проблеми с щитовидната жлеза! (ПОРАЗЯВАЩ ЕФЕКТ)

  1. НЕ СТАВА ЯСНО ЗА КАКВИ ПРОБЛЕМИ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА. ПОДХОДЪТ Е ДРАСТИЧНО РАЗЛИЧЕН В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА,ДАЛИ СТАВА ДУМА ЗА ХИПО ИЛИ ХИПЕР ФУНКЦИЯ,ДА НЕ ГОВОРИМ АКО ИМА ВЪЗЛИ, ТИРЕОТОКСИКОЗА И Т.Н.

  2. АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА С МИРОСЛАВА. НАПРИМЕР ПРИ ХИПЕР ФУНКЦИЯ, ЖЛЕЗАТА ПРОИЗВЕЖДА ПОВЕЧЕ ЙОД И Е ПРОТИВОПОКАЗНО ДА СЕ ЛЕКУВА С ОРЕХИ, КОИТО ЗНАЕМ ЧЕ СЪДЪРЖАТ МНОГО ЙОД.

  3. лекувала съм всякакви случаи на заболявания на щитовидната жлеза, топли и студени възли, кисти и каквото се сетим. подходът на съвременната медицина за лечение не ми харесва. доста е драстичен и непълноценен. да не говорим, че и увреждат. хората се разболяват още повече с годините.

  4. Проблемите може да бъдат различни-хипотиреоидизъм,хипертиреоидизъм и т.н.т-за кой проблем кое лекарство се използва?Като се дават здравни съвети трябва да са точни!

  5. АЗ СЪМ С ХИПЕРФУНКЦИЯ И СТУДЕНИ ВЪЗЛИ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА. ОТ 5 ГОД ТЪРСЯ АЛТЕРНАТИВЕН НАЧИН НА ЛЕЧЕНИЕ.ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ.

  6. ИМАМ ТОПЪЛ ВЪЗЕЛ С ГОЛЕМИНА НА КОСТИЛКА НА ЧЕРЕША.ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ МИ ПРИЛАГАТ ТЕРАПИЯ,НЕ СЕ МАХА,АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ИЗПИТАН И УСПЕШЕН МЕТОД,МОЛЯ НЕКА СПОДЕЛИ

  7. Чудотворност в тея рецепти няма. Точно затова не се прави разлика между хипер и хипофункция на щитовидката. Проблема е от съвсем друго естество. Добре е човек да е запознат откъде идва проблема и тогава да си прави експерименти. Всъщност компресите нито ще помогнат нито ще навредят. Но с приема дори на орехи или на някакви запарки това вече е съвсем друга боза. Всъщност ако нещо има ефект при лечение на тази жлеза, то това е импулсната терапия. Всичко друго е излишно губене на време.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *