Кое лекарство за отпушване на кръвоносни съдове е хубаво? Как действа Холестенорм?

Тук ще разгледаме едно наистина добро лекарство за отпушване на кръвоносни съдове. То е създадено от билки и действа невероятно. Става дума за „Холестенорм“.

Иван Качов измисли невероятен билков екстракт, който осъществява страхотно отпушване на кръвоносните съдове!

Капките „Холестенорм“ пречистват страхотно кръвта и целия организъм. Те служат за отпушване на кръвоносните съдове, което е от огромна полза при зарастване на рани и лечението на разпирени вени. Капките представляват екстракт от 18 билки, който е измислен от Иван Качов. Сред билките са глог, хвощ, невен, жълт кантарион, бреза и др. Екстракцията се извършва с царевично и маслинено (зехтин) масло.

Както подсказва наименуванието на капките, те помагат за регулирането на нивото на холестерола в организма. Полезни са и за всички обменни процеси. „Холестенорм“ помага още при варикозни рани, диабетно стъпало, коронарни стенози, болест на Бюргер, болест на Бахтерев, болест на Рейно, ХАНК и хипертония. Капките се използват и за намаляване риска от инсулт и инфаркт, тъй като осъществяват цялостно отпушване на кръвовносните съдове.

Капките „Холестенорм“ представляват билкова хранителна добавка, която се ползва често за оросяване на крайниците. Затова екстрактът е в състояние да спаси ампутация, стига да стартира навреме лечението.

Само за около 6 месеца капките правят цялостно отпушване на кръвоносните съдове и се постига уникално пречистване на организма. Изчистването на цялата съдова система е много важно условие за предпазване от доста болести, някои от които дори смъртоносни.

“Фигурин

Продължителността на прием на „Холестенорм“ зависи от степента на запушване на кръвоносните съдове. Ако тя е над 50%, капките трябва да се пият между 3 и 6 месеца. Приемането става преди всяко ядене с доза от по 50 капки. Билковият екстракт може да се намери във всеки биомагазин и аптека.

„Коронарната ми артерия беше запушена на 100% и тъкмо щяха да ми слагат байпас. Аз обаче реших първо да пробвам „Холестенорм“, защото не исках байпас. И ето ме 2 години по-късно, все още не са ми сложили байпас и се чувствам отлично.“ – споделя един от доволните потребители на капките.

Отпушване на кръвоносните съдове става лесно с "Холестенорм"

Отпушване на кръвоносните съдове става лесно с „Холестенорм“

Препоръчително е „Холестенорм“ да се приема всяка година профилактично, дори и да няма болестни симптоми, защото така те се избягват.

Погледнете и ТОВА:

Ето как да свалим холестерола без лекарства!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

13 коментара по “Кое лекарство за отпушване на кръвоносни съдове е хубаво? Как действа Холестенорм?

  1. Капките на Качов са прекрасни. Имах запушване на коронарната аартерия и не можех да изкачвам стълбите до втория етаж.. Сега след една година мога да ходя по два километра и по вечебез умора. Трудно вдигам кръвно.

    • Може. Аз също имам стенд. Кръвното ми се нормалицира без хапчета.

  2. Предлагат ми лекарство за разреждане на кръвта-Синтром или Прадакса т.к. излизам извън ритъм често..Капките Холестенорм могат ли да ги заместят.Моля отговорете.Стефка

  3. Моля, напишете всички съставки, за да видим дали са поносими за чувствителен стомах. Благодаря!

    • Холестенорм е много добър продукт. Чисти цялата кръвоносна система. Не товари организма както другите продукти за понижаване на холестерола.

  4. Zdraveite as sato imah zapuscheni arteri no mi napraviha sten predi dve godini no sega pak 4ustvam umora pri hodene ka4vane na stalbi iskam da pobvam sas kapkite no kak dase dobiy sas tyh poneje jivey vav germaniy i bih iskala da popitam dali gi ima vav germaniy

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *