Озонотерапия лекува диабет, остеопороза, ревматизъм, анемия и много други болести

Истинска революция в медицината: Най-успешното лечение на 21 век се прилага с озонотерапия!

Най-съвременният метод за лечение на всякакви болести, който се прилага в медицината, се казва озонотерапия. Това е метод, при който се използва озоно-кислородна смес, притежаваща невероятно лечебно въздействие, идващо от силните окислителни свойства на озона. Най-ценното при озона е разрушаването на свободните радикали, които са в основата на болестите. Озонът действа вътре в организма и осигурява цялостно пречистване и тонизиране.

Лечението чрез озонотерапия се прилага успешно в Европа, а от скоро и българските лекари го използват. Озонотерапията превъзхожда останалите възможности за лекарствени методики. За нея са характерни просто приемане, добра ефективност, добра поносимост и отсъствие на нежелани реакции.

Чрез озонотерапия се постига вътрешно пречистване на организма, което спасява от доста болести

Чрез озонотерапия се постига вътрешно пречистване на организма, което спасява от доста болести

Много лекари обичат да съчетават лечение с озонотерапия с други лечения за съответната болест. Озонотерапията е изключително полезна при захарен диабет, болести на храносмилането, анемия, остеопороза, ревматизъм, цироза на черния дроб, хепатит, артрит, дискова херния. Озонотерапията се използва при лечение дори и на левкемия, както и на различни видове карциноми. Тя също регулира и стимулира мозъчното кръвообръшение, помага при мигрени и церебрални атрофии.

Чрез озонотерапия се подобрява микроваскуларизацията в засегнатия участък, което засилва оксигенацията и кръвоснабдяването. Това е от съществена важност, защото чрез последните две се постига ефективност на оздравителния процес.

Озонотерапията пречиства организма от вредните токсини. Тя има тонизиращ и оздравителен ефект. Във Великобиртания всяко лечебно заведение прилага озонотерапия на всеки втори свой пациент. В България все още сме малко далеч от най-съвременните лечения, но повечето клиники също започнаха да прилагат озонотерапия и засега отзивите са наистина страхотни.

“Фигурин

Doctorbg.net съветва читателите си да поискат консултация с личния си лекар, който трябва да ги насочи към съответната болница, прилагаща озонотерапия. Факт е, че това лечение постигна революция в медицината. Дано резултатите от него стават все по-добри.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Озонотерапия лекува диабет, остеопороза, ревматизъм, анемия и много други болести

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *