Тази детоксикация прави организма напълно нов само за 3 седмици!

Направете си детоксикация, за да станете по-здрави и да усилите имунната си система!

Вярно е, че в основата на всеки здравословен проблем се корени неразрешен случай вътре в организма, който води до усложнения и съответно до наличие на болестно състояние. Затова Doctorbg.net ви предлага да си направите детоксикация, която само за 3 седмици ще ви превърне в един здрав и много щастлив човек.

Най-важното при всяка детоксикация е регулирането на храненето. Веднага елиминирате месото, готовите продукти от магазина, дори сиренето и кашкавалът не са препоръчителни. Нищо няма да ви стане, ако за 21 дни не ги консумирате. В това число влиза и пълното отказване на цигарите, алкохола и кафето. Вместо всичко това, организмът трябва да поеме зеленчуци и плодове, а ако са като сок – още по-добре. За по-ползотворна детоксикация е необходимо да си изберете един вид плод и да ядете само от него в продължение на 3 дни. След това за още 3 дни консумирайте друг и така до края на 3-седмичния цикъл.

Направете организма си по-здрав с детоксикация за 3 седмици

Направете организма си по-здрав с детоксикация за 3 седмици

За да не помислите, че тази детоксикация оставя човек гладен, ще ви успокоим с яденето на зеленчукови супи, картофени ястия и всичко приготвено на растителна основа. Към тях се добавят прочистващи подправки, които помагат за по-бързото изчистване от токсините. Такива са куркума, риган, магданоз, копър, канела, розмарин и др. Те трябва да присъстват във всяко ястие, което консумирате.

“Фигурин

Сурови ядки, фибри, зеле, кълнове са сред храните, които намаляват киселинността в стомаха, което значи, че спомагат успешно за детоксикацията на организма. Разбира се, всяко пречистване няма как да не става с пиенето на огромни количества вода. Необходимо е да приемате поне по 3 л. дневно, за да успеете да получите най-качествената детоксикация.

И накрая нещо по-нетрадиционно, но също толкова полезно за доброто пречистване на тялото. В рамките на тези 3 седмици си взимайте душове с променлива температура на водата. Тоест главата и част от тялото ги измивайте с топла вода, а останалата част – с хладка. Рязката промяна на температурата води до детоксикация.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *