Уникална напитка за пречистване на червата: Напълно нов човек само след 3 часа

Пречистване на червата, което постига чудеса с организма само за 3 часа!

В съвременния свят човешкият организъм е станал като „кошче за боклук“, тъй като се води безкрайно нездравословен начин на живот. Затова е важно човек сам да опитва да подобри себе си отвътре, а за целта най-полезно е едно пречистване на червата. Тогава стомахът се предпазва от много проблеми и самото здраве на човека става доста по-укрепанало.

Налейте в един съд хладка вода. Важно условие е водата да не бъде гореща или студена, а точно хладка. Количеството й трябва да бъде 2 литра. Сипвате във водата 2 суп. лъж. морска сол. После изчаквате солта добре да се разтопи във водата, разбърквайки обилно през това време.

Направете си уникално пречистване на червата със солена вода!

Направете си уникално пречистване на червата със солена вода!

След това се започва консумацията, която задължително се осъществява на гладен стомах рано сутринта. Солената вода се приема на дози от две чаши (средни по размер, като тези за чай). На всеки 2 чаши се прави пауза от 5 мин. Всичко продължава до изпиването на цялата вода. Червата постигат много ползотворно движение и целият организъм става някак по-свеж. Това се чувства и от самия човек само 3 часа след консумацията на интересната напитка.

Първото ядене след изпиването на солената вода трябва да бъде не по-рано от след 1 час, но не яжте месо в този ден. Това пречистване на червата може да се прави по 2 пъти седмично, ако човек иска да има траен ефект в организма му. Хубаво е в този час след изпиването на напитката да се движите, а не да седите или лежите. По този начин се помага на движението на червата и то става по-бързо.

“Фигурин

Най-голям ефект от тази невероятна лечебна вода има при хора с наднорменно тегло, киселини в стомаха, запек. Те изпитват най-сериозно облекчение след направеното пречистване на червата, тъй като преди това проблемите им са били най-дълбоки.

*Хора с язва или високо кръвно налягане да се допитат до лекар преди използването на този метод за пречистване на червата!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Уникална напитка за пречистване на червата: Напълно нов човек само след 3 часа

  1. може да се пие и леко затоплена вода, без да се прегрява и после да се чака да изстива. и да не се храни човек до обяд.

  2. Това е шанк-пракшалана, но рецептата не е точна, първо солта е чаена лъжица без връх на литър вода, водата трябва да е топла, не хладка, след всяка чаша се правят 4 по ред упражнения… след процедурата организма трябва да се захранва 2 дни, препоръчителното захранване е сварен бял ориз или жито, без нищо… мляко, месо, алкохол, захар,кисели храни, и сурови плодове и зеленчуци, не трябва да се консумират 24 часа след процедурата. Тибетската медицина препоръчва 2 пъти годишно…. абсурдно е да се прави 2 пъти в седмицата. Изпълнението на рецептата в този вид, ще доведе само до гадене и разстройване на организма.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *