Най-мощният лек против възпаление и кървене на венците!

Кървенето на венците е първи признак за поява на парадонтоза!

Възпалението и кървенето на венците са проблем на много хора, в това число и младежи. На пръв поглед това може да ви се стори незначително – плюете малко кръв, докато си миете зъбите, но всъщност не е така. Не бива да забравяме, че кървенето на венците често пъти е първи признак за появата на парадонтоза, която ако не се лекува навреме, може да доведе до загуба на зъби.

Затова днес ви представяме най-мощният лек против възпаление и кървене на венците, който ги спира завинаги. Най-хубавото е, че не включва вредни антибиотици, а напълно натурални билки, които правят чудеса с венците ни.

кървене на венците

Невероятни рецепти против възпаление и кървене на венците

Ако имате кървене на венците или забележите леко възпаление, то отварата от смрадлика и трънка е изключително полезна. В половин литър вода сваряваме по две супени лъжици от билките трънка и смрадлика, а с получената и охладена отвара жабурим устата си най-малко два пъти на ден – сутрин и вечер след миене на зъбите.

Отварата от листа от коприва има чудесен ефект, но трябва да я ползвате всеки ден в рамките на цяла седмица. Тази отвара се приготвя всеки ден, за да е прясна, като в чаша вода варите една лъжица листа от коприва. Отново жабурите устата си с нея няколко пъти на ден.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Едни от най-признатите като ефект билки против възпаление и кървене на венците, са невенът и смирната. Отвари, направени от тях, категорично премахват проблема с венците и предпазват от появата на парадонтоза.

Непременно опитайте и лечението на кървящите венци с разтвор от сода и сол. След като се приготви въпросният разтвор от сода бикарбонат и готварска сол, с нея жабурим устата си отново по няколко пъти на ден.

Сода в смес с лайка и смрадлика, попарени в половин литър вода, са поредното вълшебно средство за лечение на възпаление и кървене на венците. Но не забравяйте, че нито една от посочените отвари не действа мигновено. Резултатът ще забележите още след 1-2 дни, но за да бъде той дълготраен, трябва лечението да продължи поне месец, а след кратка почивка да се повтори отново. Успех на всички!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Най-мощният лек против възпаление и кървене на венците!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *