Закуската, която прави страхотно пречистване на бъбреците само за месец!

Направете си пречистване на бъбреците бързо и много успешно, консумирайки всяка сутрин една и съща лечебна закуска!

Всеки човек се нуждае от профилактично пречистване на бъбреците, защото то е пряко свързано със здравия организъм. Ако искате траен ефект в това начинание, то трябва да похапвате всяка сутрин една и съща закуска в продължение на един месец. Тази закуска се състои само от ориз.

Закуска с ориз прави пречистване на бъбреците

Закуска с ориз прави пречистване на бъбреците

За да стартирате процедурата по пречистване на бъбреците, е необходимо да се подготвите 5 дни преди самото й начало. В половин литър вода пускате 2 суп. л. ориз и ги оставяте накиснати едно денонощие. На вследващата сутрин сменяте водата в съда, което измива обилно ориза. След това оставяте оризът да кисне във водата през следващите 4 дни. Същото го правите в още 4 съда. Целта е накрая да имате 5 пъти накиснат ориз. Тогава изцеждате водата от първия и го сварявате, след което го изяждате за закуска, но без абсолютно нищо към него. Повтаряте това и с останалите купички с ориз в следващите дни. След всеки изяден ориз накисвайте нов. Всичко това трае месец, през който всяка ваша закуска трябва да бъде само ориз.

Разбира се, за този период от значение е и какво консумирате и през останалата част от деня. Гледайте да избягвате хляб и месо. Старайте се предимно да наблягате на зеленчуците и полодовете, които можете да приемате и под формата на сокове. Динята е много полезна в това отношение. Много лекари я определят като най-ефективното естествено средство за пречистване на бъбреците. Също така трябва да засилите приема на вода, чай, кантарион, риган, пчелен мед, прясно зеле, орехи, бадеми.

Закуската с ориз е изключително полезна за бъбреците, тъй като нормализира чревната микрофлора. Тя дава резултат и върху ставите, действа срещу артрит и кара организмът да се чувства значително по-свеж.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *