Мощен метод за лечение на херпесите! (ИЗЧЕЗВАТ ЗА ДЕНОНОЩИЕ)

Ето как да премахнем грозните и болезнени херпеси само за денонощие! Ударно лечение на херпеси

Херпесите са напаст, от която е пропищявал всеки един от нас. Склонността им да избиват на различни места ги прави още по-досадни и неприятни, а лечението им понякога надхвърля седмица. Най-често херпеси излизат вследствие на силен стрес, отслабнала имунна система или наличие на вирус или настинка в организма.

Хубавото обаче е, че има наистина мощен начин за лекуване на херпеси и то само за едно денонощие. Това лечение е изпитано от хиляди хора и е за препоръчване, тъй като се състои изцяло от натурални природни лекове.

лечение на херпеси

Това лечение на херпеси е изпитано от хиляди хора и наистина има отличен резултат

Ако ви е излязъл херпес, или току-що усетите, че започва да набира, то трябва да знаете, че първото, което се прави в случая е да се натърка мястото със сок от лимон. Това ще предотврати „цъфването“ на херпеса, а в нередки случаи спира растежа му изцяло. Ако имате от билките невен и лайка може да направите отвара от тях и да я замразите на кубчета в хладилника. След това наложете едно от тези ледени кубчета върху мястото с нарастващия херпес и ще се удивите от резултата.

Чудотворно действие за лечение на херпеси има маслото от галангал – това е азиатска подправка, наподобяваща джинджифила. Маслото от галангал се намазва върху устните или друго място, на което ни излиза херпес, поне 3-4 пъти през деня. То намалява болката значително, а още на следващия ден ще видите, че херпесът е развял „бялото знаме“.

Демир бозан билки за бъбреци

Ако херпесът вече е пораснал значително и е станал на мехури, то трябва да си направите отвара от дъбови кори, която се маже върху херпесите през няколко часа, като не бива да е по-малко от 3-4 пъти дневно.

Другото вълшебно средство за лечение на херпес е да си направите компрес от маточина – за целта ви трябва една супена лъжица цвят от маточина, който се запарва в една чаена чаша вряла вода. Оставя се да престои около половин час и когато отварата поизстине малко, се поставя компрес върху херпеса – 2-3 пъти дневно.

При временно отсъствие на посочените билки в дома ви, това, което може да направите, за да убиете херпеса си е да поставите върху него няколко кристалчета ситна сол. Направете го поне 2-3 пъти през деня и сами ще усетите резултата от на пръв поглед обикновената готварска сол.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Мощен метод за лечение на херпесите! (ИЗЧЕЗВАТ ЗА ДЕНОНОЩИЕ)

  1. моя начин е още по-лесен и също много ефикасен: сваляте златния пръстен от пръста и търкате с него мястото, където иска да избие херпеса през няколко часа

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *