Лечение на рак: Откриха страхотен начин за предпазване от болестта

Битката на медицината в областта на лечение на рак се улесни от невероятно откритие на американски учени!

Години наред медицината търси най-ефективното лечение на рак. Все още не е постигнат траен и окончателен резултат, но всички лекари се обединяват около тезата, че най-сигурният начин за успех в тази битка е изобщо да не я започваш. Тоест всеки трябва да се грижи за своето здраве, преди да го сполети болестта.

Откритието на учени от САЩ доказва, че можем да избегнем заболяването по лесен и приятен начин. Това е чрез консумация на орехи. „Дейли мейл“ съобщи, че именно така човек се предпазва от жестокия и много коварен рак на простатата. Учените са доказали, че орехите забавят растежа на тумора, свалят холестерола и повишават в пъти чувствителността към инсулина, което предпазва от диабет.

Направиха откритие в битката за лечение на рак

Направиха откритие в битката за лечение на рак

Орехите съдържат доста омега-3 мастни киселини. За тях се знае, че предпазват от много опасния рак на гърдата, както и от инфаркти и инсулти. Сега учените установили, че те намаляват нивата на IGF-1, който се свързва с рак на простатата и на гърдата.

“Демир

„От много години в САЩ се води тежка битка с мазнините и аз смятам, че дълго време я губим вече. Орехите обаче могат да обърнат нещата. Макар че са с високо съдържание на мазнини, не може да се каже, че те ускоряват по някакъв начин растежа на рака на простатата. Обратното – забавят го. Ефектът се дължи не само на омега-3, но и на други вещества в орехите. При храненето не е важна само една съставка, а винаги някаква комбинация.“ – твърди доктор Пол Давис от Калифорния.

Откритието на американските учени се приема добре от хората, тъй като консумацията на орехи е приятна за почти всички.

„Винаги съм обичал да си похапвам орехи. Освен че ме засищат, са и много вкусни. Сега, когато разбрах, че могат да ме предпазят от рак, ще ям двойно повече. Пред телевизора вървят идеално.“ – казва 37-годишният Майлъл Джуниър от Калифорния.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лечение на рак: Откриха страхотен начин за предпазване от болестта

  1. ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *