Най-бързото сваляне на температура (рецепта)

Може да се постигне сваляне на температура само за минути, ако се спазят няколко съвета и правила!

Проблемът с температурата и нейното сваляне възможно най-бързо стои пред много хора и главно родители, които се притесняват за децата си. Действително температура от над 38.5 градуса вече буди сериозни опасения. Повечето лекари обаче поставят критичната граница на 40 градуса. След нейното преминаване са възможни фатални последствия, тъй като тялото буквално гори в този момент. Ако лекарствата, изписани от вашия лекар, не ви дават нужните и искани от вас резултати, Doctorbg.net ви предлага една изпитана рецепта за сваляне на температура, с която ще се почувствате като нов човек само след няколко минути.

Възможно е сваляне на температура само за минути

Възможно е сваляне на температура само за минути

Тайната се състои в една невероятна смес, с която се намазва добре тялото – в това число влизат гърдите, коремът, гърбът и кръстът. Сипвате в съд 50 мил. ракия, 80 мил. оцет и 1 амидофен. Трябва да се бърка поне 5 мин., за да може съставките добре да се смесят една в друга. След като всичко вече е готово, се пристъпва към мазането. То се осъществява на посочените места само с памук.

„Нямам думи да опиша радостта си. Синът ми от два дни не смъкваше под 38 градуса, което не ми даваше покой. С ракия, оцет и амидофен най-после я свалих, при това толкова бързо, че даже не разбрах как стана. Само след няколко минути детето ми стана по-жизнено, стана на крака и започна да си играе. Препоръчвам на всеки да опита това сваляне на температура, защото при него няма нужда да чакаш и да се измъчваш, а ефектът идва мигновено.“ – казва 30-годишна майка.

“Фигурин

Страхотното при този метод е, че резултатите идват много бързо. Затова много майки го ползват. Освен това доста хора не искат да дават антибиотици на малки дечица, смятайки че така предпазват младия им организъм. Намазване с тази смес е добър изход за всички онези, които предпочитат по-природните средства за сваляне на температура.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Най-бързото сваляне на температура (рецепта)

  1. Друга също толкова ефикасна рецепта е намазване на цялото тяло със сапун.
    Сапунисват се ръцете и се маже тялото.
    Нямам представа за как взаимодейства сапунът с температурата, но е факт.
    Изпитано!

    • Аз със Стоунс я намазах гърба ръцете и краката после я облякох и завих дано да спадне

  2. Друго ефикасно нещо е две капки течен аналгин + един аспирин разтворен в него! Ефектът е страхотен. Но само когато температурата е висока – 39 или 40 градуса. Иначе до 38 градуса е защитна температура и организма трябва да се остави сам да се пребори.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *