Чудо: Светкавичен метаболизъм само с 3 билки! (ВИЖ ТУК)

Ускоряването на метаболизма е от съществено значение не само за теглото и фигурата ни, но и за здравето на организма!

Все повече хора в днешни дни страдат от така наречения бавен метаболизъм. Обикновено той се свързва предимно с причините за наднормено тегло и трудности в изхождането – запек. Но всъщност с него имат връзка и редица заболявания, предимно на стомашно-чревния тракт.

Ускоряването на метаболизма обаче е нещо напълно постижимо и то не с вредните лекарства, а само с помощта на три уникални билки. Консумацията им гарантира буквално светкавичен метаболизъм най-много след седмица.

ускоряване на метаболизма

Ускоряването на метаболизма става светкавично с тези 3 билки

Първата от тези билки за ускоряване на метаболизма е копривата. Чаят от коприва спомага за бързото намаляване на нивото на кръвната захар в организма, а това от своя страна съдейства за изхвърлянето на натрупаните ненужни течности в него. Чаят от коприва е богат на серотонин, има доказано успокояващо действие и в чести случаи спомага за загубата на килограми, тъй като според последни проучвания напълняването се дължи нерядко и на липсата на достатъчно серотонин в организма. Пийте чай от коприва близо 20-30 минути преди хранене и сами ще се уверите в резултата му.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Другата билка, предназначена за ускоряване на метаболизма, е глухарчето. Трябва да знаем обаче, че чаят от глухарче се консумира не преди, а след храненето, за да не дразни стомаха. Този чай не само ускорява значително метаболизма, но и в голяма степен естествено намаля вълчия апетит, без да предизвиква странични реакции и обратен ефект, както много от диетите.

Чаят от глухарче има и доказан ефект на черния дроб, като му помага по-бързо и качествено да преработи мазнините и да ги изгори. Трябва да запомните обаче, че при чай от глухарче се използват единствено корените на растението.

И не на последно място, третата билка за ускоряване на метаболизма, е бабини зъби. Бабините зъби и чаят от нея помагат много за обмяната на веществата в тялото ни и тонизират мускулите. Чаят от бабини зъби се приема преди хранене като е нужно да запомните, че и трите вида чай се пият не повече от 3-4 пъти на ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *