Невероятна смес прави пълно пречистване на организма само за 2 седмици

Направете си пречистване на организма по природен начин!

Един от въпросите, които изключително силно вълнуват почти всеки човек, е как да си направи пречистване на организма. Методите са много, но когато се налага да имаш пред себе си бърз резултат, никак не е лесно. Затова ще ви запознаем с една страхотна рецепта, която би могла да накара всеки да се почувства като нов човек.

Сипвате в метален съд малко над половин чаша вода. Водата обаче трябва да бъде изворна или поне минерална, в никакъв случай от чешмата. Към нея добавяте 3 изцяло пълни суп. лъж. куркума. Включвате котлона на умерен огън и държите съда върху него 10 мин., като през това време бъркате здраво, докато не започне да се получава нещо като паста. После получената смес се сипва в дълбок стъклен буркан и се поставя в хладилника за приблизително 24 часа.

Важно и ползено е да се прави пречистване на организма!

Важно и полезно е да се прави пречистване на организма!

Консумирането на лечебната смес става по веднъж дневно. В състояние на грип или някаква болест може и два пъти на ден да се хапва от нея. Дозата е в размер на една лъжица (супена). Ефектът започва да се чувства в четвъртия ден от консумацията, но пълно пречистване на организма се постига най-рано след 2 седмици.

“Фигурин

Сместа действа страхотно за детоксикация на тялото, тъй като изчиства черния дроб, което е важно правило за всяко пречистване на организма. Възстановява се нормалният баланс на кръвния поток, което пък е главната причина за бързия резултат в усещанията. Тази рецепта се употребява и при различни болки в тялото, артрит, контузии на определени места, тендовагинит и др.

„Винаги съм пиел и пушил по много. След като обаче започнах да пълнея с бързи темпове, си дадох сметка, че нещо в мен не е наред. Реших да си пречистя организма. Спрях цигарите, месото, алкохола и другите вредни неща. Започнах да приемам куркума с вода и се почувствах отлично само след няколко дни.“ – разказва 63-годишният Стойл Стойлов от Пазарджик.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Невероятна смес прави пълно пречистване на организма само за 2 седмици

    • Тук е посочена дозата, а после не е много трудно да се изчисли, колко по посочената доза може да си направиш наведнъж, или ако не ти стигне, да си донаправиш…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *