Пируват – най-безпощадният убиец на мазнини! (до 40% по-бързо изгаряне)

Горенето на мазнини в тялото става най-бързо и качествено с пируват!

Наднорменото тегло и неспособността да се изгарят мазнините в тялото е един от най-големите и често срещани проблеми на съвремието. Вредната храна и прекомерно застоялият начин на живот допринасят с пълна сила за още по-голямото му господство над човека на 21-ви век. Хубавото обаче е, че за всяка болка си има и лек – в този случай също.

Днес ви представяме най-безпощадният убиец при горенето на мазнини. Това е пируват. Обикновено се свързва с пируват, свързан с кератина. Но трябва да знаем, че разделно от кератина това е вещество, което има своя отдавна признат дан в борбата с горенето на мазнини. Спортуващите редовно са запознати с качествата му, които са доказани от медицината.

горене на мазнини

Горенето на мазнини се усилва с цели 40% от действието на пируват

Пируватът представлява сол на пируватната киселина и се образува от обмяната на глюкоза в организма ни. Той представлява междинно съединение в пируват-дехидрогеназния и гликолитичния метаболитни пътища, като те пък са „виновниците“ за производството на енергия в човешкия организъм.

Демир бозан билки за бъбреци

Пируватът се образува в тялото ни всеки ден при усвояване на приетите въглехидрати, нишесте и захари. За да бъде в достатъчно количество обаче, пируватът се синтезира по химичен път от натрий или калций, съчетани с пируватна киселина. Тези продукти имат малък срок на годност заради нестабилността на пируватната киселина.

Доказано е, че именно пируватът е този, който спомага отлично за горенето на мазнините в организма ни като успява да „стопи“ около 40 процента от общия им обем – тоест той ускорява процеса на изгарянето им с 40 процента по-бързо от който и да било друг продукт или обикновена тренировка.

Заедно с това пируватът увеличава енергията в тялото ни и засилва преноса на белтъчини и глюкоза до клетките на мускулите. Около 6 грама пируват на ден, съчетан с намален прием на калории и повече движение, доказано гарантира бързо и ефективно намаляване на теглото и най-вече изчистване на вредните мазнини от тялото ни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *