Тонизираща рецепта срещу вируси (спира ги за 2 часа)

Рецепта срещу вируси върши страхотна работа, когато все още болестта не ни е налегнала изцяло!

Денят преди същинското разболяване от грип е известен на всички. Тогава човекът вече е заразен, но все още няма температура, нито някакви сериозни проблеми. Единствено се чувства отпаднал и изпитва леко драскане в гърлото. Така е при повечето случаи. Именно тогава трябва да се усили имунната система и по този начин се спира грипът. Затова Doctorbg.net ви предоставя една рецепта срещу вируси, която тонизира целия организъм и стопира болестите само за 2 часа.

Рецепта срещу вируси лекува за 2 часа

Рецепта срещу вируси лекува за 2 часа

Слагате в блендер шепа скилидки чесън (но не китайски), 1 глава нарязан кромид лук, 1 нарязан пресен корен от джинджифил, 1 нарязан хрян и шепа люти чушки. Заливате всичко с 1 шише ябълков оцет, но така, че да се покрият подправките добре. Пасирте ги и получената смес е готова за прием.

Допитахме се до хора, употребили тази рецепта срещу вируси. Отзивите им са страхотни. Само след 2 часа организмът добива укрепналост и няма и помен от онази отпадналост преди това. Тайната е в имунната система, която се подсилва значително от получената смес.

Ползата от оцета при вирусни заболявания е всеизвестна. Народни лечители препоръчват гаргари с оцет за болно гърло. Те се правят през 15 мин., докато не се почувства облекчение.

Лютото пък е известно с лечебните си ползи за целия организъм. Всички лекари препоръчват да се избягва сладкото при грип, тъй като всички вируси и бактерии обожават захарта и киселата среда. Консумирайте повече чесън, поне по 2 скилидки на ден, защото чесънът е убиец на вредителите в организма.

Получената смес, която излагаме на вниманието ви, убива всякакви вируси или настинки. Главната й полза е, че действа малко преди същинската част на разболяването. Ако почувствате, че скоро ще се разболеете, си направете тази смес и само след 2 часа вирусът ще бъде стопиран.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тонизираща рецепта срещу вируси (спира ги за 2 часа)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *