Уникална рецепта за пречистване на черния дроб от лечителя Генадий Малахов!

Пречистването на черния дроб е важна стъпка към профилактика и лечение на редица заболявания!

Тази рецепта със зашеметяващ ефект не е поредната измислена диета или скалъпена сензация, а реална оздравителна процедура, която отлично пречиства черния дроб и спомага за лечението на редица заболявания. Тя е по съвет на големия Малахов, а резултатът от нея действително си струва.

За да пречистите черния си дроб трябва в продължение на шест дни да приемате поне по един литър сок от малко цвекло и зелени ябълки, за предпочитане по-кисели.

пречистване на черния дроб

Затлачванията и камъните се изхвърлят успешно при това пречистване на черния дроб

Ябълките съдържат киселина, която омекотява камъните в черния дроб и жлъчката, и така ги извежда без проблеми през каналчетата. Ябълковият сок заедно с цвеклото трябва да се приема в продължение на целия ден по малко между различните хранения. Освен него задължително трябва да изпивате около два литра вода дневно, както и да избягвате всячески всички студени напитки или храни, които изстудяват черния дроб и така намаляват ефекта от процедурата.

През дните на лечението премахнете от менюто си храни като мляко, яйца, месо и всички пържени и тежки храни.

На шестия ден от приема на ябълковия сок и цвеклото, загрявайте черния си дроб с грейка или електрическа възглавничка. Към 18 часа си направете 2-3 клизми, за да освободите напълно пътя на камъните, които ще излязат някъде около полунощ. Към 20 часа започнете отново да затопляте черния дроб с възглавничката, за да се разширят каналчетата. А в 22 часа изпийте една смес от зехтин и лимон /може и грейпфрут/ и си легнете.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Мислено започнете да си представяте и визуализирайте как камъчетата и всички затлачвания излизат от тялото ви. Дишайте плавно и бавно като опитвате да движите диафрагмата си. Ако ви се разгади, не се тревожете, защото това е показател, че черният ви дроб работи усилено за пречистването си.

Към 6 часа сутринта станете и отново си направете клизма с урина или подсолена вода, като повторите накрая с чиста вода. Така гарантирано ще изхвърлите всички затлачвания и камъни от черния си дроб и ще се почувствате като прероден, а тялото ви ще ви е благодарно дълго време напред.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Уникална рецепта за пречистване на черния дроб от лечителя Генадий Малахов!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *