Пречистване на кръвта за 4 дни прави здравето чудесно (рецепта)

Пречистване на кръвта – важно условие за доброто здраве на човек!

Доброто пречистване на кръвта е част от начина на живот на всеки човек, който се стреми да се грижи добре за здравето си и отделя необходимото внимание да поддържа организма си в нужната кондиция по начин, по който да избягва успешно болестите. Истината е, че това всъщност е една от най-трудните човешки битки. Борбата със себе си е по-тежка от всичко на света. Волята е нещо, което се поставя на изпитание непрестанно. Все пак обаче Doctorbg.net желае да подобри начина ви на живот и затова ви предоставя рецепта, която ще ви помогне в рамките на 4 дни да започнете да живеете по-пълноценно.

Не се бавете, а си направете пречистване на кръвта само за 4 дни!

Не се бавете, а си направете пречистване на кръвта само за 4 дни!

Взимате 10-сантиметров корен от хрян и го рендосвате. След това обелете 4 ябълки и ги смачкайте на пюре. Добавяте ги към хряна, като слагате отгоре още 1 суп. лъж. мед и 100 мл. домашно червено вино. Получва се вкусна смес, която се консумира с хляб в продължение на 2 дни. През следващите 2 повтаряте цялата процедура и така в рамките на 4 дни вие ще осъществите своето пречистване на кръвта. По време на този период обче не трябва да се яде друго, освен сместа и хляба. Гледайте да пиете поне по 2 л. минерална вода през 4-те дни.

Едно от предимствата на този начин за пречистване на кръвта е, че няма гладуване. Сместа, намазана върху хляб, действа много засищащо, споделят всички, които са изпробвали рецептата. Така се стига не само до детоксикация на тялото, но и до отслабване, тъй като за 4 дни организмът приема само едно и също.

“Демир

„Никога не съм водил здравословен начин на живот. Пия и пуша още от ученик. След като прехвърлих 40-те обаче, започнаха да се обаждат различни болки и реших, че е време да променя нещо. За 4 дни свалих 2 кг., но по-важното е, че се почувствах много по-добре. Направих си възможно най-доброто пречистване на кръвта и го препоръчвам на всеки. Ще продължавам да го правя поне веднъж месечно.“ – споделя за Doctorbg.net 42-годишният Валентин Славчев от Варна.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Пречистване на кръвта за 4 дни прави здравето чудесно (рецепта)

  1. ЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *