10-дневно пречистване на червата осигурява спокойствие за месеци напред

Специално пречистване на червата върши чудеса в съвременния живот! Опитайте да жеивеете по по-добър начин и ще удължите живота си, защото доброто здраве е ключ към дълголетието!

Преди години нямаше особена нужда от пречистване на червата, защото храните, които се консумираха, бяха далеч по-качествени от днешните. Сега обаче, ако човек не си прави подобна процедура на няколко месеца, рискува здравето му да се влоши значително. Не е тайна, че ленивите черва водят до дискомфорт в организма и правят работата и целия ви живот неблагоприятни. Затова Doctorbg.net ви предлага да опитате един добър метод, който ще ви позволи да се почувствате далеч по-пълноценни.

Пречистване на червата за 10 дни има огромни ползи за месеци напред

Пречистване на червата за 10 дни има огромни ползи за месеци напред

Цялата процедура се състои в 10 дни. През този период закуската на човек е по-специална и една и съща. Някои дори считат, че всъщност няма закуска, защото това, което се приема всяка сутрин, е незначително като количество, но със страхотен ефект за пречистване на червата.

Наливате си чаша вода и я затопляте добре. Желателно е водата да се налее направо топла (не гореща), но ако нямате тази възможност, я затоплете на котлона, не ползвайте микровълнова печка. След това във водата сипвате и разтваряте една суп. лъжица зехтин. Цялата чаша се изпива и това се повтаря всяка сутрин в 10 поредни дни. Пие се само на гладно и след това не се яде нищо. Първото ви същинско ядене трябва да бъде чак на обяд. Трябва да минат поне 4 часа от пиенето на водата със зехтин, преди да се яде.

“Демир

По този начин се постига пречистване на червата, което е много полезно за организма. Страдащите от запек или стомашни неразположения получават избавление от мъките, при това само за 10 дни. Ефектът трае поне 3-4 месеца. Затова е добре 10-дневният метод да се ползва 3 пъти годишно. Възможно е и отслабване през тези 10 дни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *