Мощно лечение на гнойна ангина! (ЛЕКУВА Я ЗА 2 ДНИ)

Гнойната ангина е остро възпаление на сливиците, вследствие на простуда!

Гнойната ангина е сериозно и упорито заболяване – остро възпаление на сливиците, причинено вследствие на простуда. Характеризира се с висока температура, трудно преглъщане по време на хранене, налепи по сливиците, парене и дращене в гърлото, както и болки в корема, и липса на апетит.

Всички знаем, че лекарите моментално и бързо изписват антибиотици при лечението на гнойната ангина като много от тях твърдят, че антибиотиците са единствените средства за лечението й. Това обаче не само не е вярно, но отново ще напомним, че тази лекарства са нож с две остриета – помагат на едно, но вредят на друго.

лечение на гнойна ангина

Лечението на гнойна ангина по този метод винаги гарантира успех

Затова днес ви представяме едни наистина уникални и мощни методи за лечение на гнойна ангина, с които ще сте съвсем здрави само до броени дни.

“Фигурин

Първият от тях е като изстискате малко сок от лимон върху памук, който е навит на клечка. С това памуче, напоено с лимонов сок мажете гърлото си сутрин, на обед и вечерта. Може да предизвика луко чувство на гадене, но се опитайте да го игнорирате, защото наистина помага при гнойна ангина.

Гаргара със солена вода е другото чудно средство за лечение на гнойна ангина. В чаша вода поставете една малка лъжичка готварска сол и жабурете гърлото си поне 5-6 пъти през целия ден.

Сварете си половин литър прясно мляко, в което поставете една лъжица градински чай. Разделете го на две части от по 250 милилитра и ги изпийте сутринта и вечерта преди хранене.

Прополисът върши уникална работа в лечението на гнойна ангина, затова вземете една бучица прополис и я поставете под езика си – дръжте я там толкова време, колкото намерите за необходимо или можете да издържите. Няма проблем да стои под езика ви през целия ден, стига да не ви пречи на работата. Продължителното смучене на прополиса изцяло облекчава болките в гърлото и улеснява преглъщането.

Не на последно място, в 250 милилитра вода запарете една лъжица подбел и една лъжица бял равнец. Дръжте ги на тих огън около 10-тина минути, а след като отварата изстине и добие стайна температура, я изпийте като чай. Пожелаваме успех на всички при лечението на гнойна ангина!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Мощно лечение на гнойна ангина! (ЛЕКУВА Я ЗА 2 ДНИ)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *