ХИТ: Невероятно и мощно лечение на синузит! (РЕЗУЛТАТ СЛЕД ЧАС)

Лечението на синузит може да бъде продължително и трудно, но ето че и за него има лесен домашен и най-вече ефикасен начин!

Синузитът е проблем на все повече хора, който безспорно е един от най-болезнените и досадни болежки, макар и сравнително безобиден. Ако не се вземат мерки навреме обаче, синузитът може и да бъде опасен, затова не го пренебрегвайте!

Ако страдате от синузит, то есента и зимата са сезоните, през които той се обостря значително и сякаш на моменти нищо не е в състояние да го премахне. Това обаче не е така, тъй като има наистина ефективно и бързо лечение на синузит, при това в домашни условия.

лечение на синузит

Това лечение на синузит е наистина безотказно и мигновено

За да предотвратите превръщането на синузита си в хроничен, което вече си е огромен проблем, то още при първите му симптоми приложете тази рецепта – безотказна е!

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вземете една равна супена лъжица с морска сол и я изсипете в един литър вода, след което оставете да заври. Когато водата заври, може да я свалите вече от котлона и към нея да добавите една лъжица – отново супена, сода за хляб и една лъжица натурален мед.

Изчакайте сместта да се охлади, но да не изстива съвсем – трябва да е умерено топла, след което вземете от нея с капкомер и поставете във всяка ноздра интензивно. После веднага изхвърляйте течността през устата си. Трябва да знаете, че дори за момент да получите главоболие, то това е нормално и не бива да се тревожите.

По този начин натрупаният секрет в синусите започва да се затопля и постепенно да изтича, с което болката и синузитът ви ще изчезнат като с истинска вълшебна пръчица, при това до броени часове.

Друга рецепта за лечение на синузит е да налагате областта около синусите с тесто. То се поставя върху радиатора или близо до печка, за да се стопли, след което го залепяте върху носа и челото си. Ако се налага престоявате така с него през цялата нощ, а на сутринта го премахвате с топла вода. Няма да навреди и ако накрая намажете болната си област с малко чист зехтин, който също загрява и прави чудеса при финалната част от лечението на синузита. Желаем успех на всички!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “ХИТ: Невероятно и мощно лечение на синузит! (РЕЗУЛТАТ СЛЕД ЧАС)

  1. екстрата от морска краставица е много опасен- могат да се получат трудно зарастващи рани от него. Ако се използва, то следва да не е повече от 2 капки в ноздра.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *