Безотказно: Рецепта за лечение на колит от великия Петър Дънов!

Невероятните съвети на Петър Дънов – лечителя са с доказана ефективност при лечение на колит!

Колитът е възпаление на дебелото черво, което най-често се характеризира с диария (разстройство), съчетани с болка и напъни със слуз в изпражненията, но също така при него се среща и спастичен запек. Колитът бива два вида – хроничен или остър, но при всички положения той е едно заболяване, на което трябва да се обърне внимание навреме, за да не се задълбочи и да премине към по-лоша форма на развитие.

Специално внимание на лечението на колит е обърнал лечителят Петър Дънов. Неговите чудесни съвети и рецепти са помогнали на стотици хора и със сигурност са едни от най-ефикасните при лечението на колит.

лечение на колит

Великият Петър Дънов с уникална рецепта за лечение на колит

Петър Дънов съветва тези, които страдат от колит, но придружен от диария, три пъти дневно – сутрин, обед и вечерта, да приемат по един белтък от прясно яйце тридесет минути преди хранене. Белтъкът обаче не трябва да е в чист вид, а разбъркан с четвърт чаена лъжичка лимонтозу и печена стипца, закупена от аптеката и стрита на прах.

Тези пък, които страдат от колит със спастичен запек, големият Петър Дънов съветва да си направят отвара от един литър зехтин, в който са сварени по три лъжици от билките мента, синя тинтява, жълт кантарион, червен кантарион и бял равнец. Те се варят един час на водна баня, след което престояват 24 часа и се прецеждат. От отварата след това се приема по една супена лъжица три пъти дневно.

“Фигурин

Особено полезна според Петър Дънов е и така наречената боровинкова диета, при която страдащият от колит се храни с добре сдъвкани черни боровинки – това, разбира се, е подходящо единствено през лятото или ранна есен. През зимата може да се приемат компоти или отвари от сушени черни боровинки като не се консумира хляб.

Тази диета трябва да продължи максимум десет дни за лечението на колита, като след това, тъй като тя е изтощителна, болният трябва да започне захранване на организма си със зеленчукови бульони, варено пилешко месо, картофено пюре или малко сирене – извара.

Отново припомняме, че диетата от боровинки не е подходяща за всеки, тъй като в рамките на десет дни страдащият от колит се храни само с леки супички или сокове от ябълки и моркови.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *